Femeia din Voluntari care şi-a bătut crunt fetiţa de 9 ani a fost arestată preventiv 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a femeii în vârstă de 31 de ani, bănuită ca ar fi agresat-o fizic pe fiica sa, în vârstă de 9 ani.

Iniţial, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore de către poliţiştii oraşului Voluntari, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorilor. Totul după ce, pe 11 noiembrie, în jurul orei 9:23, Inspectoratul de Poliţie Ilfov a fost sesizat privind găsirea pe stradă a unei fetiţe în vârstă de 9 ani, care prezenta urme de violenţă fizică în zona capului.

Minora a fost preluată de reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Ilfov şi instituţionalizată într-un centru de specialitate, arată libertatea.ro.

„În urma probatoriului administrat, femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore de către poliţiştii oraşului Voluntari, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorilor, iar ulterior a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite