Crimă pasională în Ilfov. O femeie a fost ucisă de fostul concubin. Criminalul s-a sinucis imediat după comiterea faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea
Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

O femeie în vârstă de 36 de ani a fost ucisă sâmbătă, 6 martie, de fostul concubin care s-a sinucis la scurt timp după comiterea faptei. Poliţiştii ilfoveni au deschis o anchetă amplă împreună cu procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ilfov pentru a stabili exact în ce condiţii s-a produs tragedia.

Comuna Jilava a fost zguduită sâmbătă dimineaţă de un incident teribil în urma căruia o femeie a fost măcelărită de fostul ei iubit care a ales să îşi pună la rândul său capăt zilelor, scrie Gândul.ro.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul s-a întâmplat în jurul orei 11:00. Mama victimei tocmai revenea acasă când a constatat îngrozită că bărbatul în vârstă de 38 de ani târa după el trupul tinerei femei pe care încerca să îl ascundă într-o magazie.

Ucigaşul, prins în timp ce voia să ascundă cadavrul

Mama femeii ucise a început să ţipe cu disperare, moment în care individul şi-a tăiat gâtul în faţa femeii împietrite de groază. Aceasta a sunat imediat la 112 iar la faţa locului au ajuns echipaje SMURD şi echipe de poliţişti.

Potrivit surselor citate, atât femeia, cât şi presupusul ucigaş, erau deja decedaţi şi nu s-a mai putut face nimic.

Anchetatorii IPJ Ilfov, sub coordonarea procurorilor, au început cercetarea la faţa locului şi încearcă să stabilească condiţiile în care s-a produs incidentul sângeros.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite