articolul urmator

Fete musulmane agresate: vălul islamic, politizare şi dublă oprimare

100
2 Apr 2016 16:14:29
Alina Isac Alak
Fete musulmane în România FOTOGRAFII facebook.com/eidprayerinromania
Fete musulmane în România FOTOGRAFII facebook.com/eidprayerinromania

100 Comentarii

Stef Ros
2.04.2016, 16:51:42

>"...din partea celor care se complac facil în identificarea unui potenţial terorist în orice musulman/ă" Orice om care sustine direct sau indirect existenta si expansiunea unei ideologi totalitare, violente, xenofobe este un terorist. Citate din Coran: Sura 9, versetul 73: “O, Profetule, lupta impotriva necredinciosilor si a ipocritilor si fii aspru cu ei. Salasul lor va fi Iadul.” Sura 9/5: “Si cand lunile sfinte se vor fi terminat, omoara idolatrii oriunde i-ai gasi, ia-i prizonieri, asedieaza-i, si asteapta-i.” Sura 47/4: “Si, cand ii intalnesti pe necredinciosi, strange-i de gat pana incep sa sangereze.” Sura 2/177: “O, credinciosilor, razbunare pentru asasini este porunca voastra: un barbat (liber) pentru un barbat (liber), un sclav pentru un sclav si o femeie pentru o femeie.” Cat despre cele intamplate...ce pot sa zic, eu cred ca acei oameni au raspuns in egala masura cu invataturile profetului: Sura 3/27: “Nu lasati credinciosii sa se imprieteneasca cu necredinciosii.” Orice femeie musulmana poate naste un viitor terorist(de altfel este chiar incurajat). Romania nu are probleme cu comunitatea ei nativa musulmana deoarece constiinta noastra sociala ii domina...daca raportul demografic se va modifica vreodata atunci o sa vedem adevarata fata a islamului.

+27 (31 voturi)
Mandrean Paul
2.04.2016, 17:14:54

Inseamna ca si tiganii au citit Coranul. Recent, ungaria anunta un fenomen inexplicabil: tinerii tigani se convertesc la Islam in inchisori si, pentru sume de bani considerabile, aleg sa plece ca si combatanti in Siria si Irak. Tiganii unguri se simt apropiati mental şi rasial cu imigrantii musulmani si se confunda cu acestia. Nu intamplator, tiganii unguri ii imbraca pe refugiatii sirieni in costume traditionale romales sa-i duca in Austria. Se formează o alianta rasiala tigano-araba in ungaria, fapt pentru care premierul Viktor Orban e ingrijorat si jobbik, partidul lui peste prajit reactioneaza violent. Surprinzator sau nu, tiganii nostri romani au aflat de obiceiurile pidosnice ale fratilor lor unguri. Crezand ca alea sunt tiganci unguresti sub acoperire...Saracii, au fost si ei curiosi,no!!! http://www.napocanews.ro/2015/10/tiganii-unguri-se-convertesc-la-islam-si-sprijina-refugiatii-musulmani-orban-e-ingrijorat.html

+8 (16 voturi)
berenger
2.04.2016, 17:16:02

vezi că și în biblie sunt o grămadă de mesaje cu același sens. cu alte cuvinte (bănuind că ești creștin), de unde știm că mama ta nu a născut deja un terorist?

-16 (28 voturi)
Constantin Pavelescu
2.04.2016, 17:16:10

Morala: mai bine să sufli în iaurt decît să te frigi cu ciorbă. mai bine să te radicalizezi atunci cînd ÎNCĂ nu este cazul, decît să te radicalizezi după ce este prea tîrziu și nu mai este nimic de făcut.

+17 (21 voturi)
x cogito ergo sum
2.04.2016, 17:01:45

Comentariu considerat abuziv.