Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Fondul pentru Mediu a aprobat 251 de dosare în Programul "Rabla" pentru persoane juridice. A fost avizată şi cumpărarea a 45 de maşini  pur electrice

0
7 May 2018 18:12:43
Autor: Valentin Bolocan
AFM a aprobat achiziţionare de către firme a 45 de maşini pur electrice
AFM a aprobat achiziţionare de către firme a 45 de maşini pur electrice

Peste 250 de noi dosare au fost acceptate în Programul "Rabla 2018" pentru persoane juridice, din care 28 în cadrul extensiei "Rabla Plus", a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Concret, în cea mai recentă evaluare a dosarelor depuse, Comitetul de avizare al AFM a acceptat pentru Programul "Rabla Clasic" 223 de dosare pentru 407 autovehicule, în timp ce în cazul Programului "Rabla Plus" au fost acceptate 28 de dosare pentru 49 de autovehicule, dintre care patru electrice hibride şi 45 pur electrice.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în cele două programe, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor "Rabla" şi "Rabla Plus" până la data de 28 septembrie 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările