Fostul prefect de Prahova Radu Oprea, audiat ca martor într-un dosar la DNA Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul prefect de Prahova, senatorul PSD Radu Oprea, a fost audiat joi ca martor într-un dosar, la DNA Ploieşti. La ieşirea din sediul DNA, Oprea a precizat că nu este vorba despre dosarul în care este arestat Iulian Herţanu, potrivit Mediafax.

Radu Oprea, care a deţinut funcţia de prefect al judeţului Prahova în anii 2009 - 2011, a spus că nu poate da detalii despre dosarul în care a fost audiat ca martor, arătând: “Cu dragă inimă v-aş spune tot, dar mi-au spus să nu vă spun”.

Întrebat dacă a fost audiat în dosarul în care cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herţanu, este arestat preventiv pentru fraude cu fonduri europene şi evaziune fiscală, Radu Oprea a spus că “sub nicio formă” nu este vorba despre acel dosar.

“Nu am nicio legătură cu Câmpina, nu am nicio legătură cu subiectele astea şi am fost martor”, a spus Oprea.

Surse judiciare au declarat că Radu Oprea a fost citat ca martor într-un dosar în care DNA Ploieşti investighează retrocedări ilegale. În acelaşi dosar, săptămâna aceasta a fost audiat la DNA Ploieşti un fost subprefect al judeţului Prahova, Gabriel Hornoiu, şi a fost chemat joi, la sediul instituţiei, un alt fost prefect al judeţului, Corneliu Popescu.

Fostul prefect al judeţului Prahova Radu Ştefan Oprea, senator PSD aflat la primul mandat, este un cunoscut om de afaceri prahovean, care deţine acţiuni în numeroase firme ce au obiecte de activitate diverse, de la servicii hoteliere la lucrări de construcţii civile şi industriale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite