Fostul profesor de sport de la Jean Monnet, Dan Vişan: "A fost un act de nesăbuinţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorul de sport Dan Octavian Vişan a aşteptat îngrijorat sentinţa judecătorilor
Profesorul de sport Dan Octavian Vişan a aşteptat îngrijorat sentinţa judecătorilor

Fostul profesor de sport de la liceul Jean Monnet, implicat în celebru scandal sexual cu o elevă, a povestit duminică seară, la emisiunea "Ultimul Cuvânt" difuzată de B1 TV, despre excursia în care s-a întâmplat "presupusul viol", declarând că nu o poate ierta pe cea care l-a distrus.

"Am greşit enorm din punct de vedere etic, moral. Câteodată inima are raţiuni pe care mintea nu o poate înţelege. Din câte ştiu, oamenii sunt înzestraţi cu raţionamente. Am făcut un raţionament greşit. Nu am puterea de a o ierta", a spus fostul profesor de sport, eliberat zilele trecute din arest.

"Tinerele, tinerii de astăzi, în subconştientul lor, ajung să creadă că pot avea totul. Eram foarte apropiat de elevi. Eram şi prieteni şi frate mai mare, eram şi tată, cu mine discutau lucruri pe care nu le discută acasă. Tinerele de astăzi sunt psihologic, fizic, aproape ca doamnele de 30 de ani, pentru că sunt foarte dezvoltate, trebuie să ai tărie de caracter să rezişti. A fost un act de nesăbuinţă!", a mai completat Dan Vişan.

Fostul dascăl a mai povestit despre viaţa din arest: "Este de-a dreptul incredibil, e cu totul altă lume, dar spre uimirea tuturor, dacă vrei, poţi învăţa o serie de lucruri care te maturizează. Am fost coleg de celulă cu oameni acuzaţi de tentativă de omor, cu oameni acuzaţi de trafic de droguri. Se povestesc întâmplările, ştiau cu mult înainte că sunt nevinovat, unii dintre ei, ţin să le mulţumesc, o parte dintre ei mi-au ridicat moralul, am avut coşmaruri".

Fostul profesor de sport nu uita ziua când lumea la care visa i s-a năruit la picioare. "Pe data de 3 noiembrie eram la o competiție cu echipa de fotbal al liceului și am primit un telefon de la liceu, de unde a reieșit că sunt acuzat de viol. A doua zi au venit domnii de la Secția 1 de Poliţie, m-au dus în arest unde am primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Mi s-au înmuiat picioarele, ceea ce a făcut această fată m-a dus într-o stare de deprimare, am văzut cum visele mele mi se șterg prin fața ochilor. Mi-a luat suflul de viață pe care-l aveam", a spus fostul profesor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite