articolul anterior articolul urmator

FOTO În ce condiţii mizere ţineau braconierii spanioli peştii înainte de a fi trimişi în România. Înainte de expediere, erau curăţaţi cu înalbitor de rufe

11
15 May 2019 20:13:19
Autor: Valentin Bolocan

11 Comentarii

Serbanescu Serbanila
15.05.2019, 21:25:49

"La rândul lor, poliţiştii români au participat la acţiunile similare care au avut loc pe teritoriul Italiei, Spaniei, Franţei şi Ungariei" Asta inseamna ca din retele faceau parte si cetateni romani.

0 (2 voturi)
Galeriu Crestinu
16.05.2019, 01:02:29

Braconierii spanioli sunt sub limita saraciei....ca si ai nostri....dar cel putin la noi au invatat meserie de la Lipoveni.

Voluntat Solis
15.05.2019, 22:18:03

Articol din El Pais mentioneaza ca toti membrii grupului de braconieri sunt romani. Intre El Pais si Adevarul, ii cred pe jurnalistii spanioli Si atunci de ce Adevarul afirma ca "braconieri spanioli"?? Cand de fapt ei sunt toti romani.

-1 (3 voturi)
Popa Razvan
16.05.2019, 01:26:43

Mariana Munteanu, preşedinta Patronatului Peştelui din România => “Era o adevărată reţea care acţiona de mai multă vreme şi despre care noi am informat ANSVSA." Aici e cheia, baieti: - de cat timp? - de cat timp se stia dar pestele continua sa intre pe piata? - de ce nu au actionat de la prima informatie si-au lasat consumatorii sa fie intoxicati? Tot cucoana in cauza afirma: "Şi culmea este că fiind vândut la un preţ mic acest peşte infestat se vindea extrem de repede” - de ce e culmea? - faptul ca stiau ca se vinde repede indica clar ca au observat fenomenul. Concluzia imi pare ca e una singura: au preferat sa mearga cu munca de cercetare pe filiera infractionala in timp ce marfa continua sa ajunga pe mesele oamenilor. O simpla analiza putea sa indice gradul de intoxicare a pestilor cu diverse substante iar prima lor preocupare trebuia sa devina sa opreasca otravirea oamenilor. Cum este evident ca saracii il consumau este la fel de clar ca datorita pretului ei deveneau clienti fideli. Cu alte cuvinte, persoanele continuau sa fie expuse iar autoritatile permiteau in continuare vanzarea. As fi foarte curios sa aflu doar doua detalii: 1) cat timp le-a luat sa se miste? 2) cat peste a fost consumat in tot acel interval de timp?

¡Ay, caramba
16.05.2019, 07:16:59

La cum merg treburile in Romania, inclin sa cred ca, daca nu se sesizau politistii spaniolii, afacerea ar fi mers la infinit. Mancau romanii peste radioactiv pana straluceau la licuricii.

+1 (1 vot)