FOTO Câinii maidanezi au făcut spectacol pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Demmostraţiile de dresaj au fost foarte apreciate de copii
Demmostraţiile de dresaj au fost foarte apreciate de copii

Vremea deosebit de caldă i-a scos, sâmbătă, din case pe bucureşteni. Cei care au ieşit la plimbare în parcul Drumul Taberei, au avut parte de o surpriză foarte plăcută: demonstraţii de dresaj canin, spectacole interactive, jocuri, concursuri şi face painting.

Organizatorii manifestărilor, fundaţia pentru protecţia animalelor Vier Pfoten au marcat astfel începerea campaniei de sterilizare a căţeilor fără stăpân din sectorul 6. Vedetele evenimentului au fost Mulan, Tibi şi Ţuca, trei maidanezi salvaţi de pe stradă şi antrenaţi de membrii Vier Pfoten.

Maidaneza Mulan “s-a dat în spectacol” pentru admiratorii săi

Adevărate vedete, cei trei căţei sunt cei mai buni prieteni ai copiilor cu afecţiuni grave, abandonaţi la naştere în spitalele bucureştene.

Timp de 20 minute, căţeii au sărit peste obstacole şi au făcut tumbe, în aplauzele şi spre încântarea zecilor de copii strânşi în jurul lor.

La sfârşitul reprezentaţiei, copiii au primit şi un "bonus": au fost lăsaţi să se joace cu Mulan, Tibi şi Ţuca.

"Fata babei şi fata moşului"

Foarte gustate de cei mici au fost şi spectacolele interactive. Copiii au cântat şi au dansat alături de animatorii care au pus în scenă cunoscuta poveste "Fata babei şi fata moşului".

Povestea a fost adaptată evenimentului. Astfel, fata moşului nu era doar frumoasă şi harnică, dar şi iubitoare de animale.

Eşti cel mai bun prieten al meu!

Cei mai curajoşi dintre micuţi s-au lăsat pictaţi pe faţă de desenatori pricepuţi. Pentru că a fost un eveniment dedicat căţeilor, şedinţa de face painting nu putea avea ca temă decât cel mai iubit prieten al omului.

Aşa că micuţii s-au ales pe faţă cu mustăţi şi botic de căţei. La mare căutare au fost şi desenele pe tricouri, modelajul de baloane sau concursurile de alergare cu căţei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite