Eveniment

articolul anterior articolul urmator

FOTO Fotografiile celor mai frumoase balcoane din Bucureşti au fost în sfârşit publicate

2
11 Sep 2017 18:28:27
Autor: Claudia Spridon
Fotografiile au fost publicate pe site-ul Primăriei Capitalei FOTO PMB
Fotografiile au fost publicate pe site-ul Primăriei Capitalei FOTO PMB

La patru zile de la desemnarea câştigătorilor concursului „Cel mai frumos balcon”, Primăria Capitalei a publicat şi fotografiile balcoanelor, faţadelor şi grădinilor care au obţinut premiile.

Asta după ce pe reţelele de socializare echipa care a organizat concursul a fost acuzată în repetate rânduri de lipsă de transparenţă pe motiv că a făcut publice numele câştigătorilor, dar nu şi fotografiile cu balcoanele. 
 
„Iniţiativa în sine este lăudabilă, dar dacă derularea se face cu oameni incompetenţi, se ajunge la tot felul de situaţii de acest gen, în care dau dovadă de stângăcie. Ca idee, mi se pare că duce la un alt gen de atenţie, pe esteticul unui oraş, iar cetăţenii sunt astfel implicaţi în comunitate, şi în alte state sunt concursuri similare. Punerea în practică e mai dificilă”, a declarat, pentru „Adevărul”, sociologul Alfred Bulai. 
 
La cine au ajuns premiile
 
La secţiunea „Cea mai frumoasă faţadă”, juriul i-a acordat premiul întâi lui Cătălin Popescu, iar publicul Alinei Gabriela Ştefan. La secţiunea „Cel mai frumos balcon”, premiul întâi al juriului a mers către Radu Sofran Radu, iar cel al publicului către Violeta Pirlea. 
 
La secţiunea „Cea mai frumoasă grădină”, juriul a acordat primul loc lui Ion Boţan, iar publicul Elenei Mustea. De asemenea, un hotel administrat de George Copos a câştigat un premiu pentru cea mai frumoasă grădină, persoane juridice. Potrivit Primăriei Bucureşti, proiectul urmează să fie extins şi la alte categorii şi spaţii din Bucureşti care pot fi amenajate. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

🖕
11.09.2017, 21:08:27

cacamaca

Adrian Foangă
11.09.2017, 22:13:40

A mai aruncat Firea niste bani pe geam... la propriu.

Modifică Setările