articolul anterior articolul urmator

G4Media. De ce a cerut Parchetul General revizuirea sentinţei de adopţie: Sorina vede în familia Şărămăt familia sa naturală

16
25 Jun 2019 18:03:39
Autor: George-Andrei Cristescu

16 Comentarii

nicu c
25.06.2019, 19:21:17

Cata tevatura pentru o intamplare fireasca! Un parinte isi duce copilul in parc sa se joace cu alti copii, dupa un timp vrea sa plece de acolo, copilul nu vrea, parintele-l ia de mana, copilul tipa, poate se si tavaleste pe jos, parintele-l ia cu forta si se duce unde trebuie. Vai, crima, omucidere, sinucidere, pruncucidere! Nici gand , e cava firesc. Alt parinte se duce cu copilul intr-un magazin sa cumpere ceva de mancare. Copilului i se lipeste de mana o jucarie care-i place, dar parintele(sau insotitorul, bunica, bunicul) nu vrea sau nu-si permite sa o cumpere si i-o ia cu greu din mana, copilasul este stresat, chinuit sau suparat si incepe sa urle si sa se tavaleasca... din nou se intampla crima, inumanul parinte/bunic/etc. il scoate cu forta din magazin si-l duce unde are omul treaba. Zilnic poti vedea tone de astfel de situatii de copii chinuiti/schingiuti de parinti, bunici, frati, surori sau alte "elemente criminale". Nu e nimic anormal in situatia acestui copil care are legal niste parinti, care se afla in mijlocul unor oameni cu care s-a obisnuit dar care n-au dreptul sa-l aiba si care au facut tot ce le-a fost posibil ca puiul de om sa nu vrea sa plece la parinti. Daca este vreun vinovat, acela este grupul sau familia la care a stat copilul si-n situatia data nu putea fi scos de acolo decat cu tipete, tavaleli, etc. Adica exact cu circul produs si cunoscut.

+6 (10 voturi)
Un cititor
25.06.2019, 19:59:03

Asta s-a si intamplat. Copilul a fost puternic influientat si speriat de asistentul maternal, cu o zi inainte. Reactia copilului s-a vazut.

+6 (10 voturi)
Momus al II-lea
25.06.2019, 20:03:24

Fetita a fost luata DE LA cei pe care-i considera parintii ei (striga "Mami, nu vreau sa plec!"); cu parintii adoptivi avusese doar 16 intalniri! Stia ea ce e aia "parinti legali"? E o diferenta mare.

0 (6 voturi)
Banan Crudu
25.06.2019, 19:53:12

Parchetul general...recte Licu Licu, la ordin să trăiți, în ce fel va răspunde pentru "șansa" acestei fețițe de a rămâne o ...în România ? O răspundere personală ? Nimeni nimic ? Interesul superior al copilului ? Serios ? "Famelia" asistentului nu o poate înfia...sau nu vrea. Să zicem că nu poate. Așa. Ce urmează ? O va înfia Parchetul general ? În țara asta nu mai poți fi sigur de nimic, nici măcar de o sentință definitivă. Vine vreun politruc din ăsta și o desființează in doi timpi și trei mișcări . Am ajuns în pragul haosului..

+5 (7 voturi)
Un cititor
25.06.2019, 19:56:20

...si daca acea familie nu are posibilitati materiale ?! Ce faci....distrugi viitorul ambilor copii ?! Ii condami la saracie ?!

+5 (5 voturi)