G4Media: Schimbare de discurs la Ministerul Justiţiei. Birchall: „România este o ţară profund ataşată valorilor europene şi statului de drept“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Birchall, ministrul Justiţiei
Ana Birchall, ministrul Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, le-a spus marţi membrilor delegaţiei UE venită la Bucureşti în contextul MCV că ”România este o ţară profund ataşată valorilor europene şi statului de drept”, subliniind că autorităţile române vor continua dialogul instituţional şi transparent cu reprezentanţii Comisiei pe marginea recomandărilor din cadrul MCV.

”România este o ţară profund ataşată valorilor europene şi statului de drept, preocupată de respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor săi şi ale cetăţenilor europeni. Apreciem deschiderea colegilor de la Bruxelles pentru un dialog constructiv în scopul identificării celor mai bune soluţii. Autorităţile române vor continua acest dialog instituţional şi transparent cu reprezentanţii Comisiei, în vederea ridicării Mecanismului de Cooperare şi Verificare”, a declarat Ana Birchall, potrivit unui comunicat transmis de minister.

Luni, Birchall a declarat, în cadrul unei conferinţe privind eficientizarea sistemului naţional de recuperare a creanţelor provenite din infracţiuni, că „recuperarea fiecărui leu furat statului român trebuie să fie o prioritate”.

Detalii pe G4Media

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite