Poliţia, chemată acasă la Gelu Voican Voiculescu, după un scandal cu un vecin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre personajele-cheie la Revoluţia din 1989, trimis în judecată în Dosarul Revoluţiei, a chemat Poliţia după ce a avut un scandal cu un vecin, iar lucrurile au fost pe punctul de  a degenera.

Unele surse au susţinut iniţial că Gelu Voican Voiculescu ar fi fost agresat în propria casă de un vecin deranjat că acesta asculta muzică prea tare. 

"Totul s-a exagerat şi a luat proporţii necontrolate. Totul e denaturat. A făcut un pas peste prag. Nu a fost o bătaie, ci o discuţie mai tensionată. Fiul meu i-a închis uşa şi nu i-a mai dat posibilitatea să continue discuţia cu mine care putea să escaladeze. Fiul meu a chemat Poliţia, s-a încheiat proces verbal. Nu a fost vorba de muzică, aşa cum se scrie. A fost o simplă altercaţie care nu a degenerat în nimic violent, dar justifica apelul la Poliţie pentru că nu ne facem dreptate singuri. N-am depus plângere. Dacă din asta se face o ştire de presă e din lipsă de alte subiecte, probabil", a declarat Gelu Voican Voiculescu pentru Digi24. 

Conform unor surse, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. 

Poliţia a confirmat ulterior cazul, anunţând într-un comunicat că a existat un apel la 112, iar ”din primele date a rezultat ca un bărbat de 60 de ani ar fi patruns, fără drept, în locuinţa vecinului său, pe motiv ca in apartament ar fi gălăgie”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite