Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Gheorghe, vestitorul taxelor

0
5 Jan 2010 21:40:04
Autor: adevarul
Andrei Gheorghe
Andrei Gheorghe

Vedeta va coordona Departamentul de comunicare al Ministerului Finanţelor Publice. Omul de televiziune îşi propune să facă „puţină curăţenie“ în Direcţia de comunicare de la Finanţe, care probabil va avea mult de lucru anul acesta.  

Citiţi şi: Andrei Gheorghe, din Panama la Finanţe

Andrei Gheorghe (48 de ani) este unul dintre cele mai controversate personaje din audiovizualul autohton. Încă de pe vremea când lucra la Pro FM s-a remarcat ca un nonconformist şi ca un om tranşant. Expresia „Ai fost veriga slabă. La revedere, drum bun!", cu care Gheorghe îi trimitea acasă pe concurenţii de la concursul „Lanţul slăbiciunilor", l-a consacrat pe acesta ca fiind „băiatul rău" al televiziunii.

Omul care a fost la un pas să fie încarcerat pentru consum de marijuana va încerca să facă ordine în Departamentul de comunicare al Ministerului Finanţelor. Gheorghe refuză „ştampila" de purtător de cuvânt, spunând că este coordonator al direcţiei.

Angajaţii ministerului au aflat din presă

Întrebat de „Adevărul" în ce constă această funcţie, el a răspuns sec: „Stabilirea şi identificarea obiectivelor, stabilirea planului de acţiune şi implementarea acestuia". Gheorghe pare să se fi adaptat deja la limbajul de lemn al funcţionarilor. În ceea ce priveşte salariul, Gheorghe a declarat că încă nu ştie cu cât va fi plătit. El va coordona o echipă de patru oameni.

Ieri-dimineaţă, singurul care ştia cu certitudine că Andrei Gheorghe va lucra la Ministerul Finanţelor Publice era ministrul Sebastian Vlădescu. Mai mulţi oficiali ai instituţiei contactaţi de „Adevărul" păreau, cel mult, vag interesaţi de posibila schimbare.

„Am auzit aseară despre această numire, iar azi-dimineaţă mi s-a confirmat că Gheorghe o să vină la Finanţe", a declarat un oficial. Gheorghe a făcut ieri o vizită la minister şi a dat mâna cu câţiva membri ai Cabinetului.

„A fost o strângere de mână, nimic mai mult. Să-i dăm crezare că va face lucruri bune", ne-a declarat un alt oficial.

Cu toate acestea, Gheorghe nu trecuse până ieri după-amiază pe la biroul de presă al instituţiei. Reprezentanţii acestuia erau încă buimăciţi când au fost întrebaţi despre viitorul lor şef.

Carte de vizită

Andrei Gheorghe a debutat în mass-media la începutul anilor '90 ca reporter la Radio Constanţa. O vreme a continuat tot în radio, la Pro FM, (1996 - 2002) unde a devenit celebru în rândul tinerilor cu ajutorul emisiunii „13-14". După Pro FM (unde a fost şi director general) a trecut la Pro TV, unde realiza emisiunea-concurs „Lanţul Slăbiciunilor". La începutul lui 2003 a fost fotografiat de paparazzii revistei „Star" în timp ce consuma marijuana.

După Pro s-a mutat la Antena 1, de unde a plecat pentru că emisiunea lui, „Gheorghe", nu făcea audienţă. S-a mai plimbat puţin pe la Radio 21 şi pe la Radio Total, după care a prins un contract cu Realitatea TV. În mai 2008, Gheorghe a fost demis prin SMS de Realitatea TV, după ce poliţia l-a surprins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. După ce s-a certat cu cei de la Realitatea, a rămas în trust, dar la Radio Guerrilla. Şi de acolo a plecat tot cu scandal. În vara acestui an, Gheorghe s-a mutat la Kanal D şi a filmat emisiunea „Rătăciţi în Panama", care s-a dovedit un eşec.

Comentarii: Rătăciţi în finanţe


0 Comentarii

Modifică Setările