Ghiţă, Udrea, Andronic, Băsescu - principalele feluri ale meniurilor de Paşte de la Televiziunile românilor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă ar fi să le dăm crezare celor convocaţi de România tv să-şi spună părerea despre capturarea în Serbia a d-lui Sebastian Ghiţă, proprietarul respectivului post de televiziune, atunci am crede că acesta s-a săturat de hăituială şi de exil.

L-a apucat deodată o sfârşeală, i s-a făcut un maxim dor de ţară şi, generos din fire şi cu respect pentru organe, dl. Sebastian Ghiţă s-a gândit deopotrivă să repare şi deficitul de imagine al Poliţiei Române. Poate chiar şi al Serviciului Român de Informaţii, din curtea şi de sub ochii căruia susnumitul a evadat în urmă cu vreo trei luni şi mai bine.

Nefiind deloc mort, aşa cum ne informa mai mult ca sigur atoateştiutorul domn Radu Moraru, dl. Ghiţă s-a transformat în Iepuraş şi le-a adus celor din Ministerul de Interne minunate şi dorite cadouri. Nici mai mult nici mai puţin decât propria lui persoană şi cea a distinsului său frate. Sigur, respectivii sunt deocamdată în Serbia, dar ne punem nădejdea într-o convenţie internaţională şi un Tratat de extrădare datând din 1961

Sie-nţelege, ca orice om cu bani, ca orice persoană care se respectă, care nu se duce la închisoarea oricum, adică pe nemâncate, înainte de predare dl. Ghiţă, s-a dus la un restaurant de lux şi a luat o masă bună. Sărbătorind în avans luatul de lumină şi plăcerile culinare aferente de care va fi pesemne privat în zilele, lunile şi anii care vin.

Acelaşi post de televiziune, proprietate personală a d-lui Ghiţă, şi-a desăvârşit delirul afirmând în urmă cu doar câteva ore că Ghiţă trebuia să fugă. Era obligat să se salveze. Viaţa-i era în pericol, Binomul dorind să-i facă felul.

Prinderea d-lui Ghiţă va face, mai mult ca sigur, agenda talk-show-urilor de televiziune din zilele de sărbătoare. Emisiunilor „de suflet” substituindu-se cele de dezbatere.

Iar cum prinderea lui Ghiţă nu poate fi despărţită de romanul-foileton al lui Dan Andronic, de Jurnalul Elenei Udrea aflat în custodia maestrului Ion Cristoiu, de furiile dezlănţuite ale fostului preşedinte Traian Băsescu, de abuzurile reale ori ipotetice ale instituţiilor de forţă din România, meniul viitoarelor zile este mai mult ca sigur.

Fiindcă există destule nepotriviri între zicerile fantasmagorice ale lui Ghiţă, puţinele vorbe rostite de generalul Coldea şi tot mai accentuatele bâlbe ale lui Dan Andronic subiectele de confruntare sunt arhisuficiente .Vom vedea dacă li se vor adăuga temerile lui Ponta şi cele ale lui Dragnea.

Cele mai multe controverse se vor referi, totuşi, la grozăviile întâmplate în România în vremea prea-cinstitului şi apărătorului Statului de drept pe nume Traian Băsescu.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite