articolul anterior articolul urmator

Glorie eternă trupelor Securităţii comuniste - aberaţii culese de pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău

7
4 Feb 2016 09:48:03
Marcel Răduţ

7 Comentarii

m.... gogu.
4.02.2016, 11:04:33

Am accesat si eu site-ul lor si sunt uluit!!! Am avut impresia ca citesc materiale de propaganda de dinainte de 89..."lupta cu teroristii"anti comunisti,"adesea in conditii grele"...o Doamne in 4 feb.2016!!!Mediatizati-l,va rog,pe dobitocul care a putut scrie asa ceva pe un site al unei institutii publice in anul 2016...va rog....

+3 (3 voturi)
m.... gogu.
4.02.2016, 11:10:35

In stilul asta,incet,incet ,in 20 de ani poate reusim sa ii punem in cartile de istorie(ca eroi bineinteles),statui,tablouri(in unele locuri nici nu s au dat jos...MAE...SRI...ce fel de popor mai e si asta!??!!!

+1 (1 vot)
Vanatorul/d.c.
4.02.2016, 11:25:34

Toate institutiile statului roman postdecembrist sunt inca ..infestate cu securisti si turnatori, cu fosti activisti PCR, plus progeniturile tuturor acestora...! Asa se explica de vechii criminali comnunistii si securisti sau lacheii lor sunt inca..cocolositi. prin institutii precum noua Militie (care-si spune Politie), sau prin gasca de derbedei politici si penali (care-si spun Parlament), sau prin adunatura de escrocii ministeriali(care-si spun Guvern), prin primarii,prin consilii locale si judetene, prin Biserica Ortodoxa Romana (n-am auzit inca, ca vreun popa dovedit securist sau turnator sa fie..excomunicat), etc. Romania ca natiune, are coloana vertebrala rupta. Aproape paralizata si afectata grav si de virusii coruptiei si ipocriziei, se mai..târâie totusi, sprijinindu-se in 2..carje : UE si DNA. In lipsei uneia dintre cele 2 carje, s-ar prabusi in groapa propriei mizerii morale si a ortodoxismului fariseic de tip balcanic promovat de catre un cler hulpav si viclean, cler colaborationist si el la ticalosiile comunistilor sau ale mafiotilor postdecembristi, cler care a contribuit si el din plin la mentinerea mentalitatii de iobagi impacati cu soarta, a romanilor.

+4 (4 voturi)
Marcel Puscas
4.02.2016, 14:32:21

Știți ce se strigă pe stadioane? CEA MAI PROASTĂ MESERIE ESTE LA JANDARMERIE !!! Au mare dreptate !!!

+1 (1 vot)
Paun Al
4.02.2016, 22:19:08

Parinte va indignati degeaba . Parintele Papacioc spunea ca o mare calitate pe ca Dumnezeu o apreciaza la om este sinceritatea . Lui Dumnezeu nu-i plac cei "calduti " , care o scalda... In mai toate institutiile romanesti de dupa 89 au fost , sunt ... vechi nomenclaturisti , sau discipoli , sau din "familiile " lor . Clasa politica a continuat ca FSN , vechii militieni au devenit noii politisti , la varfurile ierarhiilor , instututiilor statului de dupa 89 si-au continuat activitatea vechii nomenclaturisti . Care au fost avansati , si-au adus discipoli , rude ....cumetri ... Asa ca pe buna dreptate ... isi asuma si "traditiile " de lupta cu "dusmanii poporului "... care acum este la moda sa-i numesti "teroristi ". Au spus un adevar ...institutiile actuale ale statului roman sunt continuatoarele vechilor institutii comuniste cu oameni , obiceiuri si mentalitati ... Eu le apreciez sinceritatea... pe care alti continuatori ai vechilor mentalitati si "valori "nu au... prostia sa o recunoasca , asa ca astia din Bacau ...:)

+3 (3 voturi)