Grevă pe Aeroportul Otopeni. Mai multe curse ar putea fi întârziate. Tarom le recomandă pasagerilor să meargă mai devreme la aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timp de două ore angajaţii care se ocupă cu încărcarea bagajelor în avioane sunt în grevă
Timp de două ore angajaţii care se ocupă cu încărcarea bagajelor în avioane sunt în grevă

Astăzi, între orele 13:00 şi 15:00, angajaţii uneia din firmele care efectuează operaţiuni pe Aeroportul Otopeni sunt în grevă. Sindicatul a câştigat în instanţă dreptul de a opri lucrul, timp de două ore, potrivit Digi24. Astfel, în cursul zilei mai multe curse ar putea fi întârziate, iar TAROM le recomandă pasagerilor săi să vină mai devreme la aeroport.

UPDATE „Stimaţi pasageri, ţinând cont de greva agentului de handling de pe aeroportul Otopeni, programată pentru astăzi 20 mai 2016, compania TAROM recomandă pasagerilor săi să se prezinte în timp util la aeroport. Pentru a preîntâmpina disconfortul generat de aceasta acţiune, compania a luat măsurile necesare pentru operarea, conform planului de zbor, a curselor programate în intervalul 13.00-15.00 şi evitarea eventualelor întârzieri.” 

Sunt în grevă angajaţii care se ocupă de încărcarea bagajelor şi de pregătirea avioanelor pentru zbor. Oamenii sunt nemulţumiţi de programul de muncă şi de salariile mici.

Ei reclamă faptul că sunt puţini pentru volumul mare de muncă şi că, din această cauză, nu au timp de odihnă. Oamenii se plâng şi de faptul că nu li se asigură transportul şi nici decontarea acestuia, în condiţiile în care turele încep în cursul nopţii.

Mai multe curse ar putea fi întârziate. Firma prestează servicii pentru Air France - KLM, Alitalia, Flydubai, Lufthansa şi TAROM. De altfel, compania aeriană românească deţine 37% din acţiunile acestei firme, iar Aeroportul Henri Coandă, alte 13 procente.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite