Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Grindeanu a schimbat din nou şeful Autorităţii pentru Protecţia Drepturilor Copilului, după 6 zile de la numire

3
17 Jan 2017 23:50:42
Autor: News.ro
Gabriela Coman, preşedinte Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie FOTO Captură ecran Youtube
Gabriela Coman, preşedinte Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie FOTO Captură ecran Youtube

Premierul Sorin Grindeanu a eliberat-o din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie pe Lidia Manuela Onofrei, numită tot de el în urmă 6 zile, şi a numit-o în funcţie pe Gabriela Coman, fost şef al instituţiei până în urmă cu o săptămână.

Potrivit unui decizii publicate în Monitorul Oficial, Lidia Manuela Onofrei a fost eliberată din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie. Ea fusese numită pe 12 ianuarie tot de premierul Sorin Grindeanu.

În locul ei a fost repusă în funcţie Gabriela Coman, cea care a condus instituţia din 2014 până în 12 ianuarie 2017, când Sorin Grindeanu a decis eliberea ei din funcţie.

Tot marţi, premierul Grindeanu a semnat numirea Adrianei-Mihaela Udroiu în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării şi a lui Angel Gheorghiu în funcţia de subsecretar de stat în cadrul aceluiaşi minister. Daniela Teodoru a fost numită secretar general al Ministerului Mediului, Marius Iulia Carabulea secretar general al Ministerului Tineretului, iar Ionela Stoian secretar general al Ministerului Dezvoltării.

Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, a fost eliberat, la cerere, din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Institutului European din România, funcţie incompatibilă cu cea din Guvern.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Alikianos Shenghen
18.01.2017, 00:32:06

Grindeanul a început să bâjbâie.

Mircea B.
18.01.2017, 08:46:01

Nu bâjbâie, că el nu hotărăşte mai nimic, primeşte listele cu lipitorii de afişe pesedişti pe care trebuie să-i hrănească. Ce crezi că pe madama de la interne el a pus-o?

Alikianos Shenghen
18.01.2017, 09:34:18

Stiu ca Grindeanul e un simplu executant. Dracnea a avut grija sa spuna clar cine comanda. Este jenanta lipsa de stil a acestor indivizi fara scrupule. Ce spun eu ? Ei au obrazul gros si nu se jeneaza.

Modifică Setările