Gruparea de hoţi care a băgat groaza în patronii sălilor de jocuri din Arad şi Timşoara a fost anihilată VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru membri ai unei grupări de hoţi care furau din case de bani şi seifuri au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţiştii de investigaţii criminale din Arad.

Şase percheziţii au avut loc ,în această dimineaţă, la domiciliile a 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 40 de ani, din municipiul Timişoara şi la o femeie, de 30 de ani, din municipiul Arad, pentru destructurarea unei grupări specializate în furt calificat. 

În urma descinderilor au fost indisponibilizaţi 7.000 de lei, 650 de euro, 2 autoturisme, instrumente de forţare a uşilor metalice, precum şi alte obiecte cu valoare probatorie, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române. 

Persoanele au fost conduse la sediul I.P.J. Arad în vederea audierii, cei patru bărbaţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă şi urmează să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Din cercetările poliţiştilor s-a contat că în noaptea de 24-25 septembrie gruparea ar fi pătruns, prin ruperea butucului de la uşa de acces, într-o sală de jocuri, iar, cu ajutorul unor unelte şi instrumente, ar fi distrus pultul în care era încastrat seiful sălii de jocuri. Ulterior, ar fi sustras seiful şi 21.000 de lei. 

De asemenea, în perioada 7 septembrie – 8 octombrie 2020 ar mai fi comis încă două furturi calificate, cu acelaşi mod de operare, tot din săli de jocuri de noroc, în municipiului Arad. 

Totodată, ar fi comis un furt calificat în incinta unei pensiuni din Drobeta Turnu-Severin, de unde ar fi sustras un seif metalic, cu suma de 40.000 de lei.

Percheziţiile au fost efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Arad, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, beneficiând de suportul specializat al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor. La activităţi au participat poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Timiş şi poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Arad.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite