Hoţi de biciclete prinşi de poliţiştii ilfoveni. Paguba creată: 100.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi care ar fi furat într-o singură lună 16 biciclete din localităţile Chiajna şi Corbeanca au fost prinşi de poliţiştii ilfoveni. Prejudiciul cauzat de suspecţi este de aproape 100.000 de lei, în condiţiile în care una dintre biciclete valora 8.000 de euro.

Cei patru bărbaţi, cu vârste curprinse între 21 şi 47 de ani, sunt bănuiţi de furtul a 16 biciclete.

Aceştia, în perioada august –septembrie, ar fi furat din localităţile Chiajna şi Corbeanca 16 biciclete, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei. „Cei în cauză ar fi pătruns în curţile imobilelor, fie pe porţi neasigurate, fie prin efracţie, majoritatea faptelor fiind comise pe timpul nopţii”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Ilfov.

Surse judiciare au precizat că una dintre biciclete era marca CUBE şi costa 8.000 de euro, în timp ce alte două biciclete costa 15.000 de lei şi 14.000 de lei.

În urma investigaţiilor, anchetatorii au stabilit că bicicletele ar fi fost vândute în judeţul Constanţa,  zece dintre acestea fiind recuperate de către poliţişti.

Pe 21 septembrie, cei în cauză au fost prinşi şi duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Ilfov pentru audieri, urmând ca în funcţie de probatoriul administrat să fie prezentaţi magistraţilor cu propuneri legale.

Suspecţii ar fi furat 16 biciclete într-o singură lună FOTO IPJ Ilfov

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite