Ilfov: Focuri de armă în Popeşti-Leordeni, un tânăr fiind transportat la spital / Poliţiştii au identificat trei agresori, doi dintre ei fiind găsiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Mai mulţi bărbaţi au fost implicaţi într-un conflict, pe o stradă din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, fiind trase focuri de armă, în urma cărora un tânăr de 19 ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au identificat trei agresori, iar doi dintre ei au fost găsiţi.

Poliţia Judeţeană Ilfov a fost sesizată, miercuri seară, printr-un apel la 112, de către un bărbat care a reclamat că, pe o stradă din localitatea Popeşti Leordeni, ar fi avut loc un incident între mai mulţi tineri, care s-ar fi deplasat cu două autovehicule, şi că s-ar fi tras cu pistolul.

Poliţiştii ajunşi acolo nu au mai găsit persoanele implicate, dar au început verificări. În urma cooperării cu poliţiştii din Capitală, persoana vătămată - un bărbat în vârstă de 19 ani - a fost găsită în municipiul Bucureşti, în timp ce se deplasa cu un autoturism. El avea leziuni traumatice, ulterior fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.

Conform sursei citate, poliţiştii i-au identificat pe cei trei posibili agresori.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din Popeşti Leordeni au depistat 2 dintre cele 3 persoane, respectiv 2 bărbaţi, ambii în vârstă de 21 de ani, şi efectuează activităţi pentru depistarea celei de a treia persoane, un tânăr, în vârstă de 19 ani. În cauză a fost deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire sau alte violenţe şi furt", a transmis, joi dimineaţă, IPJ Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite