Imagini suprinse în timpul atacurilor teroriste de la Paris de camerele video ale unuia dintre barurile atacate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie aflată pe terasă a reuşit, printr-un miracol să scape de gloanţele teroristului Captura Daily Mail
O femeie aflată pe terasă a reuşit, printr-un miracol să scape de gloanţele teroristului Captura Daily Mail

Imaginile suprinse de camerele video ale unui bar din Paris atacat de terorişti pe 13 noiembrie arată cum au reuşit câţiva clienţi să se salveze din faţa gloanţelor.

În imagini apare inclusiv teroristul care a tras fără milă asupra oamenilor aflaţi la terasă în seară zilei de 13 noiembrie. 

Una dintre cliente a reuşit să se strecoare în interiorul barului prin ploaia de gloanţe şi să-şi salveze viaţa. 

Alţi clienţi aflaţi în interiorului barului au scăpat, de asemenea, cu viaţa din masacru. 

Administratorii barului îi ajută, printre altele, pe clienţi să se refugieze în pivniţă. 

Primele imagini din timpul atacurilor sângeroase de la Paris 

Terorişti sinucigaşi s-au aruncat în aer, vineri seară, în faţa arenei "Stade de France" din Paris, în timpul unui meci de fotbal între reprezentativele Franţei şi Germaniei. În paralel, teroriştii au deschis focul cu arme automate la restaurante şi terase din zonele Bichat, Charonne şi Bataclan, în centrul capitalei Franţei. Circa 85 de persoane au fost ucise în sala de concerte Bataclan. Potrivit bilanţului încă provizoriu, cel puţin 132 de oameni au murit, iar peste 350 au fost răniţi în atentatele comise în cursul nopţii de 3 spre 4 noiembrie la Paris. În bilanţ nu sunt incluşi cei şapte sau opt terorişti morţi în atentate.

Forţele antiteroriste franceze au declanşat miercuri dimineaţă o operaţiune în Saint-Denis pentru a-l captura pe Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atacurilor teroriste de vineri seară, însă nu a fost găsit.

În operaţiunea de miercuri, şapte persoane au fost reţinute şi doi militanţi islamişti au murit, dintre care o femeie-kamikaze care s-a detonat în timpul intervenţiei autorităţilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite