Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Imagini virale. Un jandarm îmbrăcat de paradă cade de pe cal şi trânteşte şi animalul VIDEO

23
2 Dec 2021 17:17:38
Autor: Valentin Bolocan
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Un jandarm cu uniformă de paradă a fost surprins în momentul în care reuşeşte „performanţa" de a cădea de pe cal în timp ce încerca să îl încalece. Din imagini se vede că jandarmul, alături de mai mulţi colegi, se afla în zona Piaţa Presei Libere, în timp ce la Arcul de Triumf avea loc parada militară de 1 Decembrie.

La prima vedere, jandarmul care a trântit şi animalul pare sub influenţa unor substanţe interzise în timpul programului de muncă. 
 
Referitor la incidentul care a avut loc în zona Pieţei Presei Libere, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a făcut o serie de precizări. 
 
„Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.
 
De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru.
 
Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituţia noastră şi vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”, arat[ Jandarmeria Română în comunicat.
 
VIDEO AICI
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

23 Comentarii

leuldinpanjshir99
2.12.2021, 17:18:01

Stati linistiti, astuia ii veti plati pensie speciala ...

+16 (20 voturi)
kitty kat
2.12.2021, 17:23:06

Vaiii morrrr! Zici cå esti la filmele cu Stan si Bran.

+13 (15 voturi)
defu gabi
2.12.2021, 17:25:10

Specialii in actiune... Sincer, chiar isi merita salariile mari si pensiile inainte de vreme? In sectorul privat asemenea distrusi erau concediati instantaneu... Substante interzise la parada, substante interzise la 10 august... Astia o tin tot intr-o "iarba" si-un "praf"...

+6 (26 voturi)
Todor Cris
2.12.2021, 17:33:16

Porcii, unde sunt Porcii? Reintregirea familiei Au cerut porci saracii, acum totul se explica. Va dati seama daca acum de sarbatoare, cand isi dau toata silinta sunt asa, cum sunt restul timpului? Oricum banuiesc ca este deja pensionat special, luam banii de la bolnavi si mancare copiilor ca sa ii ingrasam in continuare.

+8 (10 voturi)
Augustin Man
2.12.2021, 17:36:04

Superb cal, in plus cu personalitate: nu permite sa-l incalece orice ingramadit!

+14 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (23)

Modifică Setările