articolul anterior articolul urmator

Incendiu la Club Colectiv. Liste cu răniţii tragediei din Capitală, internaţi la diverse spitale din Bucureşti

16
31 Oct 2015 02:50:06
Autor: Ionut Preda
Artificii in Clubul Colectiv, cu puţin timp înainte de incendiu / Foto Mihaela Toloveanu - Facebook
Artificii in Clubul Colectiv, cu puţin timp înainte de incendiu / Foto Mihaela Toloveanu - Facebook

16 Comentarii

George Cristescu
31.10.2015, 06:29:21

A FOST UN ATAC TERORIST. Vinvati de ttragedia produsa azi noapte la sala de concerte in care au murit 27-40 tineri si au fost raniti 180 este MINISTERUL DE INTERNE cel care a aprobat (autorizat) folosirea salii din punct de vedere al sigurantei cetatenilor prin inspectorii de la ISU respectiv pompieri. Sala nu putea folosi la concerte unde aduna multi cetateni deoarece avea o sinfura iesire (use) de evacuare mica si sala peretii si tavanul era captusita cu burete si placi expendat care se aprind imediat. Vinovat este generalul Gabriel Oprea care ii subordoneaza pe cei vinovati. Sala a fost neincapatoare pentru cei 500 de tinerri. Vinovati sunt cei care au organizat deschiderea concertului rok cu focuri de artificii care au aprins sala. Acolo a fost o mana criminala. In momentul cand a inceput concertul s-a dat foc la artificii. Totul a fost premeditat. Primaria nu trebuia sa dea autorizatie. Se stia ca sala este antifonata cu materiale care iau foc imediat. Vinovati sunt si cei care au vandut bilete foarte multe si care au admis organizarea concertului rok in sala cu probleme grave de pericol de incendire. Si ei trebuiau sa stie ca nu se pot folosi artificii in aceasta sala. DECI,In momentul inceperii concertului mana criminala a dat comanda sa se aprinda artificiile. S-a urmarit omorarea cat mai multor tineri. A fost o grozavie. Ori sa aduni 500 de oameni si sa le dai foc fara posibiltatea evacuarii lor ori sa explodezi o cantitate de exploziv de catre un terorist e tot aia. S-a urmarit sa produca cat mai multe victime. Paarerea mea este ca A FOST UN ATAC TERORIST.

+3 (3 voturi)
bonfire bonfire
31.10.2015, 08:36:31

Arafat spune ca nu aveau autorizatie ISU pentru un astfel de eveniment... Dar mai poti sa-i crezi ?

+1 (1 vot)
jula ion
31.10.2015, 10:40:09

George Cristescu .Si da-i si lupta .Si da-i si lupta. Mai documenteaza-te.Sau ai rabdare ,ca de aia sunt organe de ancheta.Sala avea doua usi .Da una era blocata cu lacat. Si ISU (prin ARAFAT) zice ca nu avea autorizatie.Deci ai rabdare.Se vor gasi vinovatii.

+1 (1 vot)
Sorin Barbul
31.10.2015, 08:55:17

Cei care au decis folosirea de artificii într-o sală unde pereții erau izolați cu material care putea lua foc cu ușurință și cei care au dat aprobarea ca într-o astfel de sală (în plus și cu o singură ieșire) să poată fi folosită pentru concerte ar trebui condamnați la ani grei de închisoare. Din păcate, asta nu-i va readuce la viață pe cei care au murit în incendiu.

+2 (2 voturi)
gigel gigescu
31.10.2015, 11:21:55

cu mare durere in suflet urmaresc stirile si ma intreb, cu indignare si revolta: CINE A PERMIS FUNCTIONAREA CLUBULUI FARA AUTORIZATIE???? a fost un control acum 10 zile. DE CE NU AU INCHIS CLUBUL??? raspunsul e : pt ca se iau spagi mari si asta o stie toata lumea- si cei de la primarie si cei de la alte institutii care au menirea sa faca controale. ASTA TREBUIE SA DISPARA: CORUPTIA!!! vin in control, dau amenzi de ochii sefilor, dar isi iau spagi de mii de lei. cei care au permis functionarea clubului sunt la fel de vinovati, dar si cei care inchid ochii la nereguli si fac rabat de la lege. iar patronii si cei care au organizat focul de artificii: PUSCARIE PE VIATA!!!! sa ne rugam cu totii pentru sufletele celor morti, dar si pentru cei din spitale. sa ne rugam pt vindecarea lor, sufleteasca si trupeasca! Dumnezeu sa ii ierte pe cei morti! ps: asta inseamna halloween: celebrarea satanei si a duhurilor rele! avem noi nevoie, ca popor crestin, sa il sarbatorim de diavol???? vinerea e zi de post, nu de distractii si petreceri demonice....

+1 (5 voturi)