Incendiu în Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti, stins de angajaţii instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, în Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti (TNB), dar a fost stins imediat de angajaţii instituţiei, a declarat Ion Caramitru, directorul TNB.

"Din cauza unui lămpi încinse a luat foc o perdea, dar oamenii noştri au stins focul în cinci minute. Când au venit pompierii, focul era stins. A fost un început de incendiu la Sala Studio, dar oamenii noştri au fost pe fază şi au stins imediat focul", a spus Ion Caramitru, citat de Mediafax.

Directorul TNB a precizat că nu a fost nicio persoană rănită, iar pagubele materiale sunt minime. "A fost afectată o pânză, o perdea", a adăugat Caramitru.

Acesta a mai spus că spectacolul "Bârfe, zvonuri şi minciuni", programat să aibă loc sâmbătă, de la ora 19.30, în Sala Studio a TNB, se va desfăşura conform programării.

"Noi jucăm diseară, spectacolul nu e afectat. Nu este nicio problemă", a spus Caramitru.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, două autospeciale cu scări pentru intervenţii la mare înălţime şi un echipaj de descarcerare.

Daniel Vasile a precizat că incendiul, în care au ars materiale textile din decorul scenei din Sala Studio, a fost stins de angajaţii TNB, în sală nefiind spectatori.

"Nu sunt victime, pe scenă nu se juca niciun spectacol. Este vorba despre 150 de metri pătraţi de pânză din decorul scenei, care era în curs de amenajare şi draperii care făceau parte din elementele de decor pentru spectacolul de sâmbătă seară", a mai spus Daniel Vasile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite