Incendiul de la „Matei Balş”: Pacienţii, transferaţi la 11 spitale. Numerele de telefon la care se pot obţine informaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax/Andreea Alexandru
FOTO Mediafax/Andreea Alexandru

53 de pacienţi au fost transferaţi la 11 spitale din Capitală, în urma incendiului la Institutul ”Matei Balş”. Cea de a patra victimă, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare, este o femeie de 80 de ani care avea şi arsuri pe 20% din suprafaţa corpului.

Autorităţile pun la dispoziţie linii telefonice la care famillile pot verifica situaţia pacienţilor.

Din informaţiile primite de către Ministerul Sănătăţii de la echipele de intervenţie, au fost transferaţi către alte unităţi sanitare un număr de 53 de pacienţi, din 102 pacienţi aflaţi în saloanele din Pavilionul 5 al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, afectat de incendiu. 

11 pacienţi la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” din Bucureşti;

5 pacienţi la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti;

6 pacienţi la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias”;

4 pacienţi la Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş”;

5 pacioenţi la Sf.  Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”;

3 pacienţi la Spitalul Militar Central-ROL 2

4 pacienţi la Spitalul „Witting”;

4 pacienţi la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”;

1 pacient la Spitalul MAI „Dimitrie Gerota”; 

3 pacienti la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”;

7 pacienţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca

Conform informaţiilor primite, unul dintre pacienţii ajunşi la Spitalul de Urgenţă Floreasca este cel care a avut nevoie de resuscitare  şi care, între timp, a decedat (a patra victimă). Este vorba despre o femeie, în jurul vârstei de 80 de ani, care avea şi arsuri pe 20% din suprafaţa corporală.

Echipele medicale evaluează în prezent starea de sănătate atât a pacienţilor transferaţi, cât şi a celor rămaşi în Institutul „Matei Balş”.

Aparţinătorii pacienţilor de la INBI „Matei Balş” pot verifica situaţia despre relocarea pacienţilor evacuaţi în urma incendiului de la Institutul „Matei Balş” din Capitală la cele două numere de telefon puse la dispozitie de DSU: 021.2069398 si 021.2648515

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite