Incest cu repetiţie. Un tată care şi-a violat fetiţa minoră timp de cinci ani a fost reţinut. Adolescenta a născut şi un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Bucureşti a fost reţinut de procurorii de la Parchetul Capitalei sub acuzaţia că şi-ar fi violat fiica de 16 ani timp de mai mulţi ani. Bărbatul va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru viol în formă continuată şi rele tratamente aplicate minorului.

Anchetatorii susţin că începând cu anul 2010, până în luna septembrie 2015, bărbatul a agresat-o sexual pe fiica sa minoră (la momentul actual aceasta având vârsta de 16 ani), „cu o frecvenţă de 3-4 ori pe săptămână, iar în urma acestor raporturi sexuale, săvârşite atât prin constrângere fizică cât şi morală, minora a născut în cursul anului 2015 un copil”. 

„Inculpatul L.M. a agresat-o pe fiica sa atât fizic cât şi moral prin aplicarea de corecţii fizice, proferarea de ameninţări şi injurii şi supunerea la tratamente umilitoare sau degradante, astfel că persoanei vătămate i-a fost pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală”, susţin procurorii din Parchetul Capitalei.

În cursul acestei zile, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a bărbatului pe o durată de 30 de zile. 

Fiica acestuia a fost internată în regim de urgenţă într-un centru pentru minori abuzaţi.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală şi DGPMB – Serviciul Omoruri.
   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite