Incident la parada de 1 Decembrie. Un bărbat, îmbrâncit de cei din jur, care credeau că e jandarm. Patru persoane, sancţionate de Jandarmerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

Parada militară de 1 decembrie nu a fost lipsită de incidente. Un filmuleţ de pe reţelele de socializare arată că un bărbat care participa la defilare a fost îmbrâncit de cei din jur, care l-au acuzat că e jandarm în haine civile venit să îi provoace.

Bărbatul a fost îmbrâncit de cei din jur, care spuneau că este agitator. „E provocator, ne provoacă”, afirmă cei prezenţi, potrivit Mediafax.

Jandarmeria Bucureşti informează că patru persoane care au participat la parada de Ziua Naţională au fost sancţionate contravenţional pentru că au intrat în conflict sau au avut altercaţii verbale cu alţi participanţi la eveniment, transmite Jandarmeria Bucureşti.

„Persoanele respective au fost conduse la secţia de poliţie pentru identificare şi luarea măsurilor legale. În urma celor constatate, o persoană a fost amendată cu 200 de lei iar celelalte trei au primit avertismente scrise, potrivit aceleiaşi surse”, transmite Jandarmeria.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite