INFOTRAFIC: Aglomeraţie în staţiunile de pe Valea Prahovei. Se circulă bară la bară spre Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Valea Prahovei, în staţiunile Comarnic şi Buşteni, se circulă cu dificultate, formându-se coloane de maşini pe sensul de mers către Capitală.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă cu dificultate pe DN 1 Ploieşti-Braşov, în zona staţiunilor montate.

În zona staţiunilor s-a format o coloană de autovehicule pe sensul către Braşov de la km 104+500 până la km 107 (intrare în Comarnic), de la km 128 până la km 130+500, intrare în Buşteni, iar pe sensul de mers către Bucureşti, de la limita cu judeţul Braşov, până la intrare în Buşteni, iar pe sensul de mers către Bucureşti, de la limita cu judeţul Braşov, până la intrare în Buşteni, conform Infotrafic. 

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

De asemenea, poliţiştii îi avertizează pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate sa reducă din timp viteza.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite