Infotrafic: şase drumuri naţionale, închise pe tronsoane din Vaslui, Botoşani şi Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe drumuri naţionale din trei judeţe din Moldova sunt închise. FOTO Adevărul
Mai multe drumuri naţionale din trei judeţe din Moldova sunt închise. FOTO Adevărul

Şapte drumuri naţionale sunt închise, marţi seară, în judeţele Vaslui, Botoşani şi Galaţi, din cauza viscolului, circulaţia fiind reluată, în schimb, pe un tronson din Botoşani, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Astfel, la această oră, sunt închise DN 24B (E581) Huşi - Albiţa (judeţul Vaslui), DN 11A Podu Turcului (Bacău) - Bârlad (Vaslui), DN 2F Dragomireşti - Bleşca (Vaslui), DN 24C Rădăuţi-Prut - Manoleasa (Botoşani), DN 26 Murgeni - Găneşti (Vaslui) şi DN 24D Cuca - Bălăbăneşti (Galaţi), potrivit sursei citate.

Infotrafic precizează totodată că a fost reluată circulaţia pe DN29 Botoşani - Manoleasa (judeţul Botoşani), care era închis tot din cauza zăpezii, şi că a fost ridicată restricţia pentru traficul greu de pe DN28 Iaşi - Răducăneni.

Poliţiştii de la Rutieră mai spun că rămâne restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 28A Târgu Frumos - Paşcani, în judeţul Iaşi, şi a celor cu masa mai mare de 3,5 tone pe DN 24 Vaslui - limită cu judeţul Iaşi.

Avertizarea nowcasting cod galben de vânt puternic a fost prelungită, marţi, până la ora 21.00 în judeţele Vaslui, Vrancea şi Galaţi, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite