Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă face angajări. Câte posturi de pompieri sunt libere şi care sunt condiţiile de angajare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompieri FOTO ISU Timiş

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că pentru acoperirea deficitului de personal necesar gestionării eficiente a misiunilor specifice armei, în perioada următoare,  scoate la concurs peste 1.500 de posturi vacante, existente la nivel naţional.

Din totalul acestora, 1.000 sunt pentru încadrarea subofiţerilor conducători auto lângă structurile de intervenţie şi 577 pentru ofiţeri şi subofiţeri din structurile suport, pentru domeniile prevenire, resurse umane, achiziţii, logistică, relaţii publice, financiar, comunicaţii şi IT, pregătire pentru intervenţie, secratariat şi centrul operaţional.

“Anunţurile de concurs vor fi afişate pe site-ul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi pe website-urile inspectoratelor judeţele pentru situaţii de urgenţă/al municipiului Bucureşti-Ilfov”, arată Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Condiţiile de angajare AICI.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite