Instanţa Supremă a respins contestaţiile fostului trezorier PSD Mircea Drăghici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contestaţia depusă de Mircea Drăghici a fost respunsă de Înalta Curte FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Contestaţia depusă de Mircea Drăghici a fost respunsă de Înalta Curte FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au respins, miercuri, contestaţiile depuse Mircea Drăghici şi PSD, cu privire la sesizarea CCR şi începerea judecăţii. Sentinţa este definitivă.

„Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpatul Drăghici Mircea Gheorghe şi persoana vătămată Partidul Social Democrat împotriva încheierii nr.315 din data de 13 septembrie 2019, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală (...). Obligă contestatorii la plata sumei de câte 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”, se arată în decizie.

Decizia ÎCCJ este definitivă.Fostul trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru că şi-ar fi însuşit banii de subvenţii pentru partid prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil.Potrivit DNA, formaţiunea politică a ales ca, în urma propriilor analize, să îşi exprime poziţia procesuală, cu privire la constituirea de parte civilă, până la începerea cercetării judecătoreşti în cauză.În luna septembrie 2019, instanţa supremă a dispus începerea judecării pe fond în acest dosar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite