Ion Iliescu, ţinta injuriilor lui Marian Ceauşescu. Cu cât a fost amendat protestatarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevarul
FOTO: Adevarul

Marian Ceauşescu, unul dintre cei care participă constant la mitingurile de protest din Piaţa Victoriei, a fost amendat, duminică, pentru că a strigat injurii în faţa casei lui Ion Iliescu.

Protestatarul Marian  Ceauşescu a fost amendat de poliţie cu suma de 1.500 de lei, după ce a strigat injurii în faţa casei fostului preşedinte Ion Iliescu, potrivit unor surse judiciare, conform agerpres.ro.

„Astăzi, în jurul orei 12,15, un echipaj al Secţiei 1 Poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu s-a sesizat din oficiu cu privire la comportamentul nepotrivit al unui bărbat. Acesta striga şi adresa injurii, iar la momentul legitimării a continuat acest comportament. A fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul secţiei, unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi adresare de injurii", a informat Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) printr-un comunicat de presă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite