Iubire penală: şefa HR din Ministerul Sănătăţii recunoaşte, într-o înregistrare, că şi-a promovat iubitul prin trafic de influenţă AUDIO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Emanuel Ungureanu a publicat o înregistrare audio pe contul său de Facebook, în care susţine că se aude cum şefa de la Resurse Umane a Ministerului Sănătăţii recunoaşte că i-a facilitat iubitului ei, şeful Auditului, accesul la un proiect european.

În înregistrare s-ar auzi vocea Iulianei Costin, „una dintre cele mai puternice femei din Ministerul Sănătăţii”, care susţine că l-a promovat prin trafic de influenţă pe Mihai Constantinescu în funcţia de şef serviciu Audit.

„El a fost promovat şi aprobat datorită MIE, ai înţeles? Asta poate să ţi-o spună orişicine din ministerul ăsta care este apropiat şi care ştie. Iar toată lume ştie, ideea a fost a lui, dar proiectul a fost aprobat datorită mie. Şi datorită faptului că oamenii ştiu cu cine lucrează. El în minister era no name. Datorită mie a predat pe unde a predat. Nu aveai de unde şti. Asta ţi-o spun eu acum!”, spune femeia. 

Deputatul USR susţine că un coleg a înregistrat-o pe Iuliana Costin când se autodenunţa că a făcut trafic de influenţă pentru iubit în mai mulţi ani şi de mai multe ori.

Promovarea lui Mihai Constantinescu în funcţia de şef al Auditului ar fi avut loc în septembrie 2014, deşi la acea vreme nu avea masterul terminat. Tot Iuliana Costin i-ar fi facilitat lui Constantinescu accesul la un proiect european şi l-a ajutat să devină lector.

Acum s-ar pregăti debarcarea lui Constantinescu, declarat de ANI incompatibil în noiembrie 2018, şi cercetat pentru dispariţia a 11 laptopuri achiziţionate de acesta.

  

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite