Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Iubire penală: şefa HR din Ministerul Sănătăţii recunoaşte, într-o înregistrare, că şi-a promovat iubitul prin trafic de influenţă AUDIO

22
8 May 2020 19:53:27
Autor: George-Andrei Cristescu

Deputatul Emanuel Ungureanu a publicat o înregistrare audio pe contul său de Facebook, în care susţine că se aude cum şefa de la Resurse Umane a Ministerului Sănătăţii recunoaşte că i-a facilitat iubitului ei, şeful Auditului, accesul la un proiect european.

În înregistrare s-ar auzi vocea Iulianei Costin, „una dintre cele mai puternice femei din Ministerul Sănătăţii”, care susţine că l-a promovat prin trafic de influenţă pe Mihai Constantinescu în funcţia de şef serviciu Audit.
 
„El a fost promovat şi aprobat datorită MIE, ai înţeles? Asta poate să ţi-o spună orişicine din ministerul ăsta care este apropiat şi care ştie. Iar toată lume ştie, ideea a fost a lui, dar proiectul a fost aprobat datorită mie. Şi datorită faptului că oamenii ştiu cu cine lucrează. El în minister era no name. Datorită mie a predat pe unde a predat. Nu aveai de unde şti. Asta ţi-o spun eu acum!”, spune femeia. 

Deputatul USR susţine că un coleg a înregistrat-o pe Iuliana Costin când se autodenunţa că a făcut trafic de influenţă pentru iubit în mai mulţi ani şi de mai multe ori.
 
Promovarea lui Mihai Constantinescu în funcţia de şef al Auditului ar fi avut loc în septembrie 2014, deşi la acea vreme nu avea masterul terminat. Tot Iuliana Costin i-ar fi facilitat lui Constantinescu accesul la un proiect european şi l-a ajutat să devină lector.
 
Acum s-ar pregăti debarcarea lui Constantinescu, declarat de ANI incompatibil în noiembrie 2018, şi cercetat pentru dispariţia a 11 laptopuri achiziţionate de acesta.
  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

22 Comentarii

Aspida
8.05.2020, 20:19:13

. mama ei de romgleză Webster-ul mai are o definiție pentru HR (Human Resources): HR abbreviation • N. Amer.House of Representatives. nu ar fi preferabil să folosim un termen românesc???? ♒️🐵

+4 (4 voturi)
Ludwig
8.05.2020, 21:52:05

Pai si care ar fi termenul romanesc? Inainte de 89 se numea departamentul.personal

+1 (5 voturi)
Tomescu Tom
8.05.2020, 20:26:24

Chestia asta este o boală, și se datorează consumului exagerat de " morcov " ..

+3 (3 voturi)
nick53
8.05.2020, 20:57:53

sunt absolut surprins! Cum? Asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata. Si inca ceva: nici unul din cititorii ziarului Adeverul nu ar fi facut asa ceva. Si nici alti cetateni de bine.

+1 (3 voturi)
Ludwig
8.05.2020, 21:51:05

Dupa mutra are cam 50 de ani si in 2014 era inca student la master...Tipic de cum e la stat, doar diploma conteaza si aia poate fi facuta si la 50 de ani...

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (22)

Modifică Setările