IVECO Defence a început construcţia fabricii pentru camioanele Armatei Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ivecodefencevehicles.com
FOTO ivecodefencevehicles.com

Ludovic Orban, preşedintele partidului aflat la guvernare PNL şi totodată preşedinte al Camerei Deputaţilor, împreună cu Anca Dragu, preşedintele Senatului, au avut o întrevedere cu reprezentanţii Iveco. Întrevederea a avut loc la Parlament.

Potrivit unei postări pe pagina sa oficială de Facebook, fostul premier Ludovic Orban a anunţat că Iveco a început deja construcţia unei fabrici în judeţul Dâmboviţa, fabrică în care va asambla camioane pentru Armata română.

„Am avut, astăzi, la Parlament, împreună cu preşedintele Senatului, Anca Dragu, o întâlnire cu reprezentanţii IVECO, o companie care a decis, într-o perioadă dificilă, legată de pandemia de coronavirus, să investească în ţara noastră. Eforturile guvernului PNL de a menţine economia românească pe un trend ascendent au avut ca efect pozitiv încrederea investitorilor de a-şi lansa noi proiecte în România”, a precizat Orban.

Potrivit liderului liberal, italienii de la Iveco au început construcţia fabricii iar investiţia se ridică la 50 de milioane de euro. Vor fi create totodată şi 200 de locuri de muncă, arată defenseromania.ro. „Am apreciat faptul că IVECO a început, recent, construcţia unei fabrici de camioane în Dâmboviţa, unde va asambla camioanele pentru armata României, o investiţie de aproximativ 50 de milioane de euro, şi care va crea în primă fază 200 de locuri de muncă directe în această capacitate de producţie. Am fost bucuros să aflu de la reprezentanţii companiei că doresc să îşi intensifice prezenţa în România, inclusiv prin deschiderea unui Birou Regional în ţara noastră. Prioritatea actualei coaliţii de guvernare o reprezintă investiţiile, singura şansă de dezvoltare a României”, a mai transmis Ludovic Orban.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite