Jaf la un magazin de bijuterii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane care purtau cagule pe faţă au pătruns, vineri după-amiază, într-un magazin din Năvodari, de unde au furat mai multe bijuterii şi au fugit. CLICK aici pentru FOTOGALERIE!

Cele două vânzătoare de la SC Aylin Com SRL au fost ameninţate cu o sabie şi un pistol de indivizi mascaţi care au fugit cu bijuterii în valoare de 120.000 de euro.

Atacul s-a petrecut, în plină zi, în centrul oraşului Năvodari. Una dintre femei a apucat să apese butonul de panică, dar indivizii au dispărut imediat după ce au luat bijuteriile.

Magazinul era dotat cu camere de supraveghere şi era conectat la o firmă de pază care a venit la faţa locului.Vânzătoarea de la magazinul lipit de cel unde avusese loc jaful a fost reţinută îndeclaraţii, unul dintre motive fiind şi acela de teamă.“Nu am auzit niciun zgomotpână când au ieşit fetele să ceară ajutor”, a spus aceasta.

Localnicii adunaţi înfaţa magazinului vorbeau din auzite despre cele petrecute.“Am auzit că s-a furat nişte aur. Ne miră că se întâmplă aşa ceva în oraşul nostru. Le ştiu pe vânzătoare,dar din vedere că mai cumpăram şi eu bijuterii de acolo”, a declarat Ionela Voinea,o localnică.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite