Jandarmeria Română aniversează 166 de ani de la înfiinţare. Ce evenimente au loc în Parcul Herăstrău din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmeria Română aniversează duminică, 3 aprilie, 166 de ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, în Parcul Herăstrău din Capitală vor avea loc mai multe ateliere interactive, exerciţii demonstrative de arte marţiale sau prezentarea tehnicii folosite în misiunile operative.

Evenimentele organizate pentru marcarea Zilei Jandarmeriei Române au început la ora 11.00 în Parcul Herăstrău din Capitală, la intrarea Charles de Gaulle.

„Haideţi să sărbătorim împreună Ziua Jandarmeriei Române! Vă aşteptăm duminică, 3 aprilie a.c., începând cu ora 11.00, în Parcul Herăstrău din Capitală (intrarea Charles de Gaulles) la activităţile organizate cu prilejul aniversării a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Aveţi ocazia să îi cunoaşteţi pe jandarmii călare şi pe partenerii lor, să vă familiarizaţi cu tehnica folosită în misiunile operative şi să vedeţi demonstraţiile organizate de colegii noştri de la Centrul de Perfectionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia”, potrivit unui mesaj pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Festivitatea se va încheia cu un concert al Muzicii Reprezentative a Jandarmeriei Române.

Jandarmeria Română menţionează pe site-ul său că le-a pregătit celor care vor merge în Herăstrău ateliere interactive, exerciţii demonstrative de arte marţiale. De asemenea, cei interesaţi vor putea vedea caii şi câinii de serviciu ai Jandarmeriei, precum şi autospecialele folosite în misiuni. 

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, Ministerul Apărării a postat un mesaj pe Facebook în care transmite la mulţi tuturor celor care fac parte din Jandarmeria Română.

image

De asemenea, şi Poliţia Română a urat „La mulţi ani” instituţiei.

image

Şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a transmis colegilor din Jandarmeria Română un mesaj cu textul „La mulţi ani”.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite