articolul anterior articolul urmator

Judecătorul Stan Mustaţă vindea sentinţe ca la piaţă: „Gata, caută-l p-ăsta! Marţi intră. Îi dau drumul!”

19
30 Apr 2014 20:52:48
Autor: Mihai Stoica
Dosarele în care magistratul dădea sentinţe contracost erau alese cu grijă de grefiera Mariana Curea, arestată şi ea în caz       FOTO: Adevărul
Dosarele în care magistratul dădea sentinţe contracost erau alese cu grijă de grefiera Mariana Curea, arestată şi ea în caz       FOTO: Adevărul

19 Comentarii

Stan Toma
30.04.2014, 21:23:50

Scarbos.

+4 (4 voturi)
Carmen Florea
30.04.2014, 21:44:55

Dar si mai mizerabil e ca apoi au 2 ani 'suspendati' si 4 mii euro pensie fara sa le fie confiscata averea ilicita asa cum se face in orice stat civilizat. La noi insa se conduc dupa legile facute de penali ca Jiji, toti membrii cirezii de vaci votand impotriva confiscarii averilor,doar nu e vorba de averea lui 'nea Costica cu pantalonii rupti in fund si 400 lei pensie pt 40 ani de munca. Cum dracu' mai votati aceleasi jigodii de 25 ani,cel putin,au fost votate de 5 ori. Votezi o data,mai votezi inca o data,dar de 5 ori fara nicun rezultat decat pungasii putrezi de bogati si votantii pomanari cu 2 covrigi si o lingura de coliva. O putoare ce a invaluit tara,pornind de prin institutiile statului de pungasi. Toti stiu si toti se fac ca ploua pt ca toti sunt cu mana in borcan,unii si aceiasi leaga si dezleaga si tot se dau in circ la fiecare 4 ani cat nu dorm ei de grija prostalailor asistati, turma sigura de votanti pe care se bazeaza hotii. Pt un macaron sar in apararea talharilor ca le-au 'dat' si le-au 'facut' fara sa gandeasca cu capita aia de paie ca tot de la ei le da si ca daca hotii ar fi la zdup pe capete, ei,asistatii ar trai decent si cu demnitate,ei si neam de neamul lor.

+8 (12 voturi)
muresean un
30.04.2014, 22:14:42

Asta e un caz specific Bucurestiului. Cash and carry. Intr-un oras mai mic, cum e Tg-Mures, unde lumea se cunoaste(mai ales patricienii, premiantii urbei), lucrurile stau altfel. Acolo un serviciu se poate intoarce. Acolo cucoana de la Primarie, vorbeste cu o fosta jurista din Primarie devenita judecator, sa intervina pentru o cauza care implica institutia. Sau cu procurorul. Astia se executa, constienti fiind ca vor fi serviti cu un contraserviciu, la momentul oportun. Sau poate nu va mai veni niciodata momentul, dar au o pila la institutie, printre VIP-uri. E greu de probat traficul de influenta, pentru ca e troc, e aparent dezinteresat, facut doar pentru a servi un "frate mason".

+12 (12 voturi)
Mihai Flavius
1.05.2014, 00:54:06

Mizerabil este infractorul Basescu impreuna cu toata gasca lui de infractori.

-8 (12 voturi)
mitrut
30.04.2014, 23:57:54

E cel putin la fel de mizerabil ca Voiculescu. Si cand te gandesti ca pe astia ii platim cu bani multi ca sa ne faca dreptate!

+2 (6 voturi)