Eveniment

articolul anterior articolul urmator

La concursurile organizate de Poliţia Română, candidaţii vor fi obligaţi să respecte anumite măsuri

2
20 Oct 2021 16:41:45
Autor: News.ro
Candidaţii sunt obligaţi să aibă la ei o mască de protecţie, de rezervă. Foto: Arhivă
Candidaţii sunt obligaţi să aibă la ei o mască de protecţie, de rezervă. Foto: Arhivă

Poliţia Română anunţă că, la concursurile organizate de instituţie, pot participa doar candidaţii care fie sunt vaccinaţi cu schemă completă, fie au trecut prin boală în urmă cu mai puţin de şase luni, fie au rezultatul negativ al unui test PCR sau antigen pentru COVID. Candidaţii care nu pot dovedi că se află într-una din aceste situaţii nu vor avea acces la probe şi procedura de concurs se încheie pentru ei.

"În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 şi protecţiei participanţilor la concursurile organizate de Poliţia Română, candidaţii sunt obligaţi să respecte anumite măsuri", a transmis, miercuri, IGPR. 

Astfel, la toate concursurile organizate de Poliţia Română, în această perioadă, vor putea participa exclusiv: 
  • candidaţii care sunt vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV-2, dacă au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; 
  • candidaţii care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2; 
  • candidaţii care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore; 
  • candidaţii care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore. 
 
Termenele se calculează la data susţinerii probei de concurs. 
 
Conform sursei citate, la accesul candidaţilor în spaţiul unde are loc proba, se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situaţiile care permit participarea, pe baza unui document scris pe care îl vor avea în copie (certificat verde digital Covid 19 printat şi/sau dovada testului negativ RT-PCR/antigen), care se va păstra la dosarul de concurs. 
 
"Candidaţilor care nu fac dovada că se află într-una din situaţiile de mai sus nu li se va permite accesul la probe şi procedura de concurs pentru aceştia va înceta", a precizat Poliţia. 
 
De asemenea, candidaţii sunt obligaţi să poarte mască de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata prezenţei în locul desfăşurării probei. Pentru evitarea situaţiilor neprevăzute, candidaţii sunt obligaţi să aibă la ei o mască de protecţie, de rezervă.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Tomescu Tom
20.10.2021, 18:05:37

Mai bine le verificați IQ-ul .. și burticile ! 😂

Victor Reyes
20.10.2021, 19:35:53

Pentru placerea dumneavoastra, puteti monitoriza live activitatea postacilor antivaccinisti pe forumurile Adevarul, vizitand: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Enjoy! [daca exista nume de antivaccinisti sarguinciosi care nu se regasesc in graficul respectiv, Vocea Mantuitorului asteapta sugestii]

+7 (7 voturi)
Modifică Setările