Liderul galeriei echipei Steaua, Gheorghe Mustaţă, a fost arestat preventiv după ce a bătut mai multe persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Mustaţă ar putea ajunge astăzi lângă patronul echipei favorite FOTO Mediafax
Gheorghe Mustaţă ar putea ajunge astăzi lângă patronul echipei favorite FOTO Mediafax

Şeful galeriei echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Gheorghe Mustaţă a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, sub acuzaţia de lovire şi violare de domiciliu. Decizia a fost luată de Judecătoria Sectorului 4. Acesta este acuzat că, miercuri noaptea, împreună cu doi nepoţi, ar fi bătut mai multe persoane, victimele fiind salvate din mâinile agresorilor de forţele de ordine.

UPDATE  Liderul galeriei echipei Steaua Bucureşti, Gheorghe Mustaţă, care fusese reţinut joi după ce împreună cu doi nepoţi ai săi, ar fi bătut mai multe persoane, a fost arestat pentru 29 de zile, printr-o decizie luată vineri de Judecătoria Sectorului 4.


Alături de Mustaţă, au fost arestaţi nepoţii acestuia, Doru şi Ştefan Cristian Mustaţă, precum şi alţi trei apropiaţi ai liderului galeriei steliste, Marian Florin Buboia, Andrei Tiberiu Dumitru şi Marian Daniel Covaci, aceştia din urmă fiind acuzaţi de violare de domiciliu.


Liderul galeriei steliste ar putea ajunge lângă patronul echipei favorite. Mustaţă va fi prezentat în cursul zilei de astăzi judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. 

Gheorghe Mustaţă a fost reţinut în urma unui scandal pe care l-ar fi provocat în curtea unui imobil din sectorul 4 al Capitalei, deţinut de Aurel Mecic.

Potrivit anchetatorilor, miercuri seară, Mecic a sesizat poliţia că mai mulţi bărbaţi trimişi de Gheorghe Mustaţă îi ameninţă familia.

Un echipaj de poliţie a mers la faţa locului şi i-a găsit pe aceştia într-o maşină, pe o stradă din apropierea locuinţei lui Mecic. În timp ce îi legitimau pe presupuşii agresori, pe lângă poliţişti a trecut şi Gheorghe Mustaţă, care se afla la volanului unui Ford Focus, împreună cu două persoane.

Poliţiştii i-au făcut şoferului semn să oprească, însă acesta ar fi accelerat, drept pentru care poliţiştii au pornit imediat în urmărirea autoturismului.

Mustaţă ar fi mers direct la adresa lui Aurel Mecic, unde, însoţit de doi nepoţi a intrat în curte..

Până ca echipajul să ajungă la faţa locului, agresorii au apucat să-i bată pe toţi cei care se aflau în imobil. Aceştia s-au oprit abia după ce poliţiştii au tras două focuri de armă în aer.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite