Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Liviu Dragnea, în faţa instanţei: „Nu am pus presiune pentru a le menţine pe cele două angajate în funcţii”

17
15 Apr 2019 14:05:13
Autor: Claudia Spridon
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a spus judecătorilor care îl audiază că nu cunoaştea faptul că cele două angajate ale Direcţiei Pentru protecţia Copilului Teleorman, care erau şi angajate PSD, nu se prezentau la muncă. Dragnea a mai spus că nu a pus presiune pentru a le menţine pe cele două în funcţii şi şi-a susţinut nevinovăţia în faţa magistraţilor.

GALERIE FOTO
 
„Aşa cum am spus şi la fond, sunt total nevinovat. Nu am avut cunoştinţă că doamna Botorogeanu (Adriana Botorogeanu, n.r.) şi Stoica (Anisia, n.r.) nu ar fi mers la serviciu. Nimeni nu mi-a spus acest lucru. Nu am cerut nimănui, nu am făcut presiuni asupra niciunei persoane pentru a le menţine pe cele două în funcţie”, a spus Dragnea în faţa instanţei.
 
Întrebat dacă a controlat activitatea DGASPC, liderul PSD a spus că nu avea atribuţii în sancţionarea angajaţilor din cadrul Dorectiei. 
 
„Direcţia se află în subordinea Consiliului Judeţean, şi pe cale de consecinţă, directorul se află în subordinea Consiliului Judeţean. Niciun preşedinte de Consiliu Judeţean nu mergea vreodată să controleze instituţiile din subordinea consiliului. Nu am discutat niciodată cu inculpatele Stoica şi Botorogeanu să le spun să se angajeze la Protecţia Copilului şi să lucreze în realitate la sediul PSD”, a spus Dragnea. 
 
Dragnea susţine că nu a avut nicio convorbire cu fosta şefă a Direcţiei Protecţiei Copilului Teleorman, şi a negat orice discuţie cu această cu privire la cele două angajate.
 
„Nu este adevărat că în anul 2008 Alesu Floarea ar fi venit să discute cu mine despre situaţia celor două inculpate, Stoica şi Botorogeanu. Nici în anul 2009. Nu am avut discuţii cu Alesu Floarea despre modificarea organigramei şi înfiinţarea biroului secretariat”, a mai declarat liderul PSD.
 
Precizările Jandarmeriei după îmbrâncelile de la sosirea lui Dragnea la instanţă. Trei persoane au fost ridicate
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

17 Comentarii

Mircea Lupan
15.04.2019, 14:17:38

Curat constitutional, da' umflati-l...

+4 (8 voturi)
ivanhoe zoom
15.04.2019, 14:39:38

Singurul loc unde Dragnea va fi asteptat de multa lume cu aplauze va fi in fata portii inchisorii.

+4 (6 voturi)
Cezar Tataru
15.04.2019, 15:04:17

Aceasta va decide instanta, in urma unui proces de recurs echitabil, si nici unul dintre noi toti nu poate decide, cu toate ca unii au o ura viscerala impotriva lui L.Dragnea. Dar ce ati facut voi acum cca.10 ani, cind in timpul lui T.Basescu si guvernele Boc1, 2 si 3, sute de milioane de euro au fost transferate in paradisuri fiscale?...

-8 (8 voturi)
marius cristian
15.04.2019, 14:43:35

cel putin PSDracnea se duce la judecata ziua pe lumina , nu se duce sa dea cu subsemnatul noaptea ca hotii pe usa din spate a tribunalului precum Cacarmencita JohANUS .....

-5 (7 voturi)
Cezar Tataru
15.04.2019, 14:57:39

Corect!

-7 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (17)