Liviu Nicolescu, membru al Comitetului Director al SRTv, declarat incompatibil de Agenţia de Integritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Nicolescu, membru al Comitetului Director al Societăţii Române de Televiziune şi coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Studiouri Centrale în cadrul Societăţii Române de Televiziune, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), întrucât a deţinut simultan şi funcţia de director general în cadrul Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică.

Concret, inspectorii de integritate au constatat că Liviu Nicolescu deţine, începând cu data de 01 februarie 2013, funcţia de membru al Comitetului Director al televiziunii publice şi funcţia de coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Studiouri Centrale în cadrul TVR, iar începând cu data de 10 august 2012, mai deţine şi funcţia de Director general al Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică - instituţie publică aflată în coordonarea Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, susţin inspectorii ANI.

Potrivit sursei citate, din exercitarea acestei funcţii, în perioada 10 august - 31 decembrie 2012, a realizat venituri totale de 13.364 Lei, iar, în anul 2013, a realizat venituri totale de 36.312 Lei.

Potrvit legislaţiei în vigoare, „persoana faţă de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcţia ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcţie eligibilă, nu mai poate ocupa aceeaşi funcţie pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Valentin Nicolau, fost membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, a fost găsit incompatibil

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite