Livrări guvernamentale, non stop, în luna cadourilor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici nu ştiţi ce vă/ne aşteaptă! Vin camioanele, tirurile, vapoarele, trenurile sărbătorilor guvernamentale! Anul acesta, oamenii guvernului în funcţiune, miniştrii lui Moş Klaus, intră cu sacii plini de daruri pe uşi, pe porţi, pe ferestre, prin locuri largi, să încapă.  Din cauza sacilor prea plini ai celor ocupaţi până peste cap cu livrările din uşă în uşă, de la om la om, nu mai au loc pe coş.

Anunţ important pentru ţară

Să bată tobele, pardon boxele, colindătorilor şi guriştilor în oraşe, printre blocuri, în pieţe, în satele fără de ţărani, să ştie tot poporul!

Dragi români, lăsaţi larg porţile şi uşile deschise!

Nu vă temeţi că vă intră frigul, gerul, zăpada, sărăcia în case, în această iarnă! Acestea sunt deja acolo, dar nu le mai vedeţi din cauza cadourilor ce vin avalanşă peste voi.

Nici nu ştiţi ce vă/ne aşteaptă pe toţi!

Vin camioanele, tirurile, vapoarele, trenurile sărbătorilor guvernamentale!

Anul acesta, oamenii guvernului în funcţiune, miniştrii lui Moş Klaus, intră cu sacii plini de daruri pe uşi, pe porţi, pe ferestre, prin locuri largi să încapă.  Din cauza sacilor prea plini ai celor ocupaţi până peste cap cu livrările din uşă în uşă, de la om la om, nu mai au loc pe coş. Şi e şi demodat să-ţi pice un moş negru, urât pe coş, nu mai merge aşa.

În spiritul creştinesc al sărbătorilor, celor care vă aduc daruri să le oferiţi ceva bun, omeniţi, un cârnat, un cozonac, ţuică, vin şi neapărat ciolane de porc. Grase, cât mai grase! Cu acestea funcţionează magia moşului. Nu încercaţi să-i întâmpinaţi cu bâte, furci, topoare! Nici cu pâine şi sare, ce sunt sărăkii, ca majoritatea poporimii. Aţi face o mare greşeală!

Vedeţi, să nu cumva să-i supăraţi, că nu vă mai măresc salariile, pensiile, nu vă mai fac nici autostrăzi şi nici spitale! Şi nici nu-i mai taxează suplimentar pe bogaţii ăia străini de la multinaţionale, care fură avuţia ţării! Ce a mai rămas de la ai noştri, evident.

Purtaţi-vă cu mare grijă cu ei, că tocmai s-au apucat de treabă!

Guvernul actual, PNL-PSD-UDMR, se conformează rapid cerinţei imperative a preşedintelui ţării, care le-a ordonat miniştrilor de sub Ciucă, să livreze rapid poporului şi livrează:

Grindeanu livrează aproape zilnic cioturi de autostradă şi alte mii de kilometrii în viitor!

Rafila livrează românilor marea relaxare de sărbători odată cu blocarea certificatului de vaccinare la o dată, oarecare, după sărbători, la anul şi la mulţi ani! Mai mult, specialiştii la guvernare au venit cu un nou concept de certificat de vaccinare obligatoriu-acesta se va introduce doar dacă timp de trei săptămâni la rând vom avea o incidenţă mare şi continuă de infectare.

Trei săptămâni de creştere în care se pot îmbolnăvi şi muri românii fără număr. Ce dacă va fi valul cinci covidiot, putem sta liniştiţi, nu ne închide nimeni în case şi nici botniţe nu ne pun ! E adevărat că mai sunt şi glumeţi în Parlament, care îşi pun singuri botniţe, să fie mai frumoşi şi deştepţi!

România anapoda-livrează relaxare acum când toate ţările responsabile întăresc măsurile în faţa valului 5 de Covid-19!

Şi în timpul acestor sărbători copiii vor fi în centrul atenţiei şi grijii marilor conducători, ce dacă mulţi dintre ei sunt mai sărăcuţi, înfometaţi, dezbrăcaţi, amărâţi-e bine, se călesc-să poată face faţă marilor provocări când vor fi mari! Că doar ei sunt viitorul ţării!

Deja, marii noştri oameni de stat, vizionari, s-au gândit să introducă votul de la vârsta de 16 ani ! O absolut necesară şi binevenită măsură, să mai crească masa electorală, mai ales acum după ce covidul a răpus mulţi votanţi tradiţionali, nelipsiţi de la urne.

Ce dacă mulţi dintre votanţii minori de 16-17-18 ani, vor fi cam analfabeţi, asta nu-i împiedică să pună ştampila într-un chenar de vot, chiar dacă nu prea ştiu ei ce scrie acolo şi pe cine votează!

Dar poate nu se ajunge aşa departe cu analfabetismul. Am văzut că în şcoli s-au luat măsuri importante pentru desfăşurarea activităţii, pe timp de pandemie. Guvernul nu doar că a promis, ci a şi livrat zeci de mii de teste pentru şcolari, astfel încât atât dascălii, cât şi părinţii să-şi poată testa singuri copii.

Şi s-au şi făcut primele teste, descoperindu-se mai multe cazuri de covid în rândul copiilor. Dar, surpriză, la retestare, cei găsiţi iniţial pozitivi cu testele guvernamentale au fost descoperiţi negativi !!! De nici nu ştii ce să mai crezi : ori părinţii şi cadrele didactice nu au făcut corect testele primite de la guvern, ori n-au înţeles prea bine lecţia doctorului/politican Rafila şi a ministrului educaţiei, Câmpeanu,, cum se face testarea?

Ori testele acelea livrate în şcoli, pentru care s-au plătit din bugetul de stat sume importante, au fost neconforme, iar banii, banii au zburat în cine ştie ce puşculiţe ale unor băieţi deştepţi?

Dar, să nu fim cârcotaşi, ştim cu toţii că darurile, pardon, calul de dar nu se caută la dinţi! Oricum, să nu ne facem griji - mulţi şcolari învaţă online, vine şi vacanţa. E bine să avem şi testele la păstrare, în şcoli, să nu mai dăm banii pe altele, pe praful ăsta.

Şi UDMR-ul cică are daruri pentru mâncătorii de porci, le face cadou o lege a porcului şi cine ştie ce surprize ne mai pregăteşte.

Acestea nu sunt toate beneficiile venite de sus, livrările guvernamentale vor continua zilnic.

Dragi români, acum după ce s-a încheiat de câtva timp criza politică, nu-i aşa că simţiţi atmosfera sărbătorilor care vin cu noi şi noi livrări, ca să fie bine. Să nu fie rău!

Spiriduşii lui Moş Gerilă au intrat în fibrilaţii! Numai prididesc cu treaba!

Auoleuu! Am uitat să deschid uşa! Dacă vin ăştia de la guvern cu daruri, măcar să poată intra cu sacii plini. Dar, dragi români, să fim vigilenţi că la cât sunt puşi moşii roşii pe livrări, odată ne putem trezi cu autostrăzile Grindeanului de la transporturi, peste noi în sufragerie! Se vede la televizor că-i pus pe treabă, ăsta sigur depăşeşte normele propuse. Ce Drulă, câinele, Grindeanu, nene!

Aaa... Era să uit, aveţi grijă că sigur apare cu sacul şi Firea de la noul minister al familiei, despre care gurile rele spun că nu se ştie pe unde funcţionează, că nu are sediu!!! Nu cred! Am văzut-o prin sectorul 4 al Capitalei, ziceai că e de la protecţia copiilor! Sigur, venise să vadă dacă moşul le-a adus bursele elevilor din sector!

Oameni buni, în spiritul Crăciunului, hai să-l ajutăm pe ministrul digitalizării, nespecialistul Floriiin Roman, să-şi găsească lucrarea ştiinţifică pierdută. Ai dracu grinci, i-au furat-o, tocmai acum când a intrat şi el în guvern! Ce o fi avut cu el? Cică şi-ar fi găsit vreo 10 foi, dar cârcotaşii au băgat faza cu plagiatu!

Dragi români, vă rog, linişte! Vorbeşte Klaus cu Joe despre soarta democraţiei mondiale, mersul lumii...Îl informează moşul americanilor pe moşul nostru despre marele urs rus, pus pe rele. Şi apoi trebuie să se vadă neapărat cu Olaf. Cum care Olaf? Ăla de i-a luat locul lui frau Merkel, noul cancelar al Germaniei. Cu Vladimir nu cred că se vede, cică moşul nostru nu prea ştie ruseşte. Treburi grele, geopolitice, geostrategice!

Bine că s-a pus guvernul pe treabă, livrează!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite