Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Lucian Bode, despre incidentul de la Institutul „Marius Nasta“: Din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu

2
22 Feb 2021 08:42:49
Autor: News.ro
Lucian Bode/ Facebook
Lucian Bode/ Facebook

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a declarat luni, referindu-se la incidentul de duminică seară, de la unitatea mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta, că din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu.

Ministrul Afacerilor Interne, despre incidentul de la unitatea mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta: Din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu
 
”Din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu”, a declarat ministrul.
 
El a precizat că a văzut un prim raport realizat pe baza datelor culese până în prezent.
 
Un incendiu a fost anunţat duminică seară la secţia mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta, unde erau internaţi şapte pacienţi. Conform IGSU, un ventilator extern a scos fum şi mai multe echipaje de intervenţie s-au deplasat la unitatea medicală. Pacienţii, ventilaţi non invaziv, însă „cu forme severe” ale COVID-19, au fost transferaţi în spitalul.
 
Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat că a fost un incident minor, dar că a fost o ”sperietură mare”, că pacienţii sunt cu toţii în regulă, iar viaţa lor nu a fost pusă în pericol.
 
Reprezentanţii ISU au afirmat că în habitaclu, unde erau pacienţii nu a pătruns ”nici abur, nici fum”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

FLORIN FLORESCU
22.02.2021, 09:27:42

CONFORM ZICALEI NU EXISTĂ FUM FĂRĂ FOC , TOTUL S-A TRANSFORMAT ÎNTR-O ISTERIE A UNOR POSTURI DE TELEVIZIUNE , CULMINÂND CU ISTERIA ȘI MÂRLĂNIA SENATOAREI , CARE ARE IMPRESIA CĂ ESTE DEASUPRA TUTUROR . DACĂ ERAM ÎN LOCUL GARDIANULUI DE LA SPITAL , O PLESNEAM ÎN SECUNDA DOI , CU ORICE RISC .

-4 (6 voturi)
FLORIN FLORESCU
22.02.2021, 09:31:15

O LEGITIMAȚIE DE PARLAMENTAR NU ÎȚI DĂ DREPTUL SĂ TERFELEȘTI DEMNITATEA OAMENILOR , INDIFERENT DE FUNCȚIA LOR, SAU SĂ AMENINȚI CU PLÂNGERI PENALE .

-5 (7 voturi)
Modifică Setările