Lucian Bode, despre măsurile de relaxare propuse: Fără mască la mare, la munte şi la fitness

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian bode, ministrul de Interne foto: Facebook
Lucian bode, ministrul de Interne foto: Facebook

După ce premierul Florin Cîţu a anunţat că de la 1 iunie turiştii ar putea sta pe plajă fără mască de protecţie, şi ministrul de Interne anunţă că va propune o serie de măsuri de relaxare.

Florin Cîţu a declarat joi, la Constanţa, că de la 1 iunie turiştii vor putea face plajă fără să fie obligaţi să poarte masca de protecţie. de asemenea, premierul a vorbit despre o ridicare etapizată a restricţiilor, de la 1 iunie şi de la 1 august.

Vineri, 7 mai, ministrul de Interne a declarat la Digi24 că va propune în comitetul interministerial privind gestionarea epidemiei de coronavirus renunţarea la masca de protecţie în staţiunile de la mare şi de la munte, dar şi la bazinele de înot şi în sălile de fitness.

„Renunţarea la mască pe plajă, pe vârful muntelui - în staţiunile de pe litoral şi de la munte, în centrele de fitness, bazinele de inot”, sunt propunerile enumerate de Lucian Bode, ministrul de Interne.

El a adăugat că, în cazul evenimentelor, se va discuta şi gradul de ocupare a restaurantelor şi sălilor care vor găzdui astfel de petreceri.

Lucian Bode a mai precizat că sărbatoarea de Paşte din acest an a fost cea mai sigură din ultimii paru ani, în privinţa numărului de infracţiuni şi de accidente.

Citeşte şi:

Relaxare cu efecte secundare: cum se vor aplica noile măsuri de la 1 iunie şi câţi români s-ar putea bucura de ele

Turiştii vaccinaţi complet vor putea sta la plajă, la restaurant sau la hotel fără mască de protecţie

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite