Lucian Bode: Când te îmbolnăveşti în România, trebuie să ai încredere în Dumnezeu şi în sistemul de sănătate publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bode FOTO Facebook
Lucian Bode FOTO Facebook

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat luni dimineaţă că atunci când o persoană se îmbolnăveşte, aceasta trebuie să aibă „încredere în Dumnezeu şi în sistemul de sănătate publică”.

Ministrul a fost întrebat dacă românii mai pot să aibă încredere în sistemul de sănătate, în contextul imaginilor cu pacienţii evacuaţi din Spitalul „Foişor” din capitală.

„Când te îmbolnăveşti în România, şi oriunde în lumea asta, trebuie să ai încredere în Dumnezeu şi în sistemul de sănătate publică”, a afirmat Lucian Bode.

Spitalul Foişor, în privinţa căruia s-a luat decizia de a fi transformat în unitate pentru îngrijirea pacienţilor infectaţi cu coronavirus, a primit ordin de evacuare a pacienţilor internaţi, vineri, fără să se precizeze ora. Pacienţii de la Spitalul Foişor au fost evacuaţi pe tărgi şi în cărucioare pe timp de noapte, unii dintre ei fiind chiar operaţi recent. 

Liderii coaliţiei de guvernare vor avea luni o întâlnire într-un context tensionat după ultimele declaraţii ale premierului Florin Cîţu la adresa ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu. Liberalii se reunesc într-o şedinţă a Biroului Executiv, la ora 10:00, înainte de şedinţa coaliţiei, în care este de aşteptat să fie discutate cele mai recente tensiuni dintre partenerii de guvernare.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite