Lucian Isar, dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după accidentul de pe Valea Oltului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, are un traumatism craio-cerebral minor, potrivit medicilor de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde este internat. Isar ar fi făcut mai multe depăşiri periculoase şi a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un camion.

Lucian Isar se află încă internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost adus la şase oră după accident. Soţul Alinei Gorghiu este singurul rănit din maşina care a intrat pe contrasens. Acestuia i-a fost suspendat permisul, în timp ce poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele său. 

Primele cercetări ale poliţiştilor la faţa locului arată că autovehiculul Porsche Cayenne a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o autoutilitară, după care a ricoşat în autotrenul care a fost proiectat pe linia ferată în apropierea localităţii Câineni.

Traficul rutier şi cel feroviar, blocate

În urma accidentului de pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, din judeţul Vâlcea, în care au fost implicate cele trei autovehicule, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, fiind reluat ulterior pe un singur sens, alternativ.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul unei depăşiri, iar în urma impactului dintre TIR şi unul dintre autovehicule, autotrenul a căzut pe calea ferată.

Şi traficul feroviar pe secţia CF Câineni - Cornetu a fost blocat, după ce autotrenul a căzut pe calea ferată. Pentru a se asigura continuitate în traficul feroviar, călătorii au fost transferaţi cu mijloace auto între staţiile Câineni şi Cornetu, anunţă CFR.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite