Mai multe trenuri au întârzieri din cauza unei defecţiuni la un macaz din staţia Ciolpani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe trenuri au întârzieri între 20 şi 50 de minute din cauza unei defecţiuni la un macaz din staţia Ciolpani, judeţul Ilfov. Timp de două ore, circulaţia feroviară s-a desfăşurat pe o singură linie din cele patru din zonă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al companiei CFR SA, Oana Brânzan, defecţiunea la macazul din staţia Ciolpani s-a produs în jurul orei 6.35, iar trenurile care tranzitau zona au aşteptat la semnalul de intrare în staţie să poată trece pe linia pe care se mai putea circula.

Defecţiunea a fost remediată în jurul orei 8.45, când circulaţia feroviară a fost reluată în condiţii normale, a mai precizat Brânzan.

Aceasta a mai spus că din informaţiile transmise până în prezent, în cele aproape două ore, cinci-şase trenuri au înregistrat întârzieri între 20 şi 50 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” a precizat, într-un comunicat de presă, că circulaţia feroviară pe relaţia Videle - Roşiori s-a desfăşurat cu dificultate din cauza deranjamentului înregistrat la unul din macazurile staţiei Ciolpani.

„Între orele 06.35 - 08.45, trenurile aflate în parcurs pe relaţia Videle - Roşiori au staţionat temporar în staţiile Videle, Gălăteni şi Ciolpani, circulaţia trenurilor fiind asigurată doar pe o singură linie. Din cauza acestui deranjament, şase trenuri de călători vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 20-50 de minute, iar trenul IR 1696 va înregistra o întârziere de 130 de minute", se arată în comunicatul citat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite