Mama poliţistului Bogdan Gigină, către Gabriel Oprea: „Erai Zeul care dicta. Mi-am pierdut unicul copil din ignoranţa ta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul Bogdan Gigină a murit în timp ce făcea parte din coloana oficială a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea FOTO Facebook/Eduard Enea
Poliţistul Bogdan Gigină a murit în timp ce făcea parte din coloana oficială a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea FOTO Facebook/Eduard Enea

Carmen Gigină, mama poliţistului Bogdan Gigină, care a murit în timp ce făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea, a postat un mesaj dur pe Facebook în care îl critică pe fostul ministru de Interne. Aceasta precizează că din cauza ignoranţei lui şi-a pierdut unicul copil şi a redus familia la „zero”.

„«Mi se pare de domeniul fantasticului», asta declara «Gabi Oprea». Pune o întrebare către procurorul de caz «Dacă nu ar fi fost acele lucrări nesemnalizate oare Bogdan Gigina, chiar şi rulând cu 84 km/h, ar fi murit?» Aş vrea să ştiu răspunsul sincer al procurorilor la această întrebare? Aceeaşi întrebare v-o adresez şi eu şi vă rog să răspundeţi la fel de sincer: «Dacă Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv în acea seară ar fi trăit?»”, a scris Carmen Gigină pe Pagina de Facebook.

Aceasta a menţionat că Oprea dispunea de acest dispozitiv, iar aghiotantul era doar vocea lui Oprea.

„Dumneavoastră eraţi «Zeul» care dictat şi asta o ştie tot Ministerul. Un cadru militar, un bărbat cu coloană vertebrală, un om responsabil îşi asumă consecinţele faptelor sale...dar despre ce vorbesc, despre un om care şi-a abandonat omul care statea în ploaie, vânt, soare pentru siguranţa lui.. Omul care la câteva ore de la moartea lui Bogdan nu a avut demnitatea să recunoască că el făcea parte din dispozitiv, omul care în decursul câtorva ore a schimbat legea”, a mai scris mama poliţistului Gigină.

În încheierea mesajului, aceasta îi transmite lui Oprea că din cauza ignoranţei lui şi-a pierdut unicul copil.

„Pentru mine domnnule eşti un muritor, eu nu văd funcţia, nu văd omul politic care crezi că eşti, sunt o mamă care şi-a pierdut unicul copil din ignoranţa ta, o mamă căreia i-ai şters trecutul, viitorul, viaţa. Ai redus la 0 această familie doar pentru că ai crezut că totul ţi se cuvenea”, a mai scris Carmen Gigină pe Facebook.

Oprea suspectat de ucidere din culpă

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a solicitat Senatului să încuviinţeze cererea de efectuare a urmăririi penale faţă de fostul vicepremier Gabriel Oprea, acuzat de procurorii DNA de ucidere din culpă în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

Procurorii îl acuză pe fostul vicepremier Gabriel Oprea că, în noaptea de 20 octombrie 2015, ar fi ordinul fatal de mărire a vitezei coloanei oficiale, ceea ce a dus la uciderea tânărului motociclist Bogdan Gigină.

Potrivit probelor DNA, Oprea ar fi fost cel care a decis ca în seara de 20 octombrie, să fie însoţit de un motociclist, pentru a se putea deplasa cu viteză sporită spre casă. „Gabriel Oprea este cel care a determinat, prin încălcarea dispoziţiilor legale menţionate, prezenţa victimei Bogdan-Cosmin Gigină ca motociclist într-o coloană oficială, împrejurare în care acesta a decedat”, acuză DNA.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite