Mama poliţistului Bogdan Gigină: Gabriel Oprea nu cunoaşte sensul cuvântului „demnitate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Gigina - Gabriel Oprea Colaj Facebook si Eduard Enea
Bogdan Gigina - Gabriel Oprea Colaj Facebook si Eduard Enea

Carmen Gigină, mama poliţistului Bogdan Gigină, spune că Gabriel Oprea nu cunoaşte sensul cuvântului „demnitate", după ce fostul vicepremier a declarat, în urma audierii sale la DNA, în dosarul în care este suspectat de uciderea din culpă a poliţistului, că va trece peste această tragedie „cu demnitate”.

„<<Încerc să trec cu demnitate peste această tragedie, spune domnul general Oprea>>. Părerea mea este că nu cunoaşteţi sensul acestui cuvânt. Există DEX- ul. Dacă aţi fi făcut dovada acestei calităţi astăzi am fi avut raspunsul pentru moartea celui care v-a asigurat traseul .... da chiar aşa”, este postarea mamei lui Bogdan Gigină.

Ulterior, Carmen Gigină a revenit cu o nouă postare: „Se numea Cosmin Bogdan Gigină”.

Declaraţia lui Gabriel Oprea

Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Naţională şi ministru al Afacerilor Interne, s-a prezentat, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fiind citat în calitate de suspect în dosarul privind moartea agentului Bogdan Gigină. Politicianul a  fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă.

„Este această cruce pe care o să o duc toată viaţa, o mare tragedie în care a murit tânărul coleg Gigină. Eram, se ştie public, în timpul serviciului, veneam de la o instituţie parteneră şi a căzut la câteva sute metri de aici. Nu se grăbea nimeni. În urma cercetărilor şi viteza mea şi viteza maşinii care ne însoţea de Poliţie era de sub 60 de kilometri pe oră, deci nu se grăbea nimeni. Repet, cer iertare familiei, ştiu ce înseamnă să ai un deces în familie, am trecut prin aşa ceva. Este o mare tragedie pe care nu şi-a dorit-o nimeni. Nu veneam de la restaurant, nu veneam de la cârciumă, veneam din timpul serviciului. În acea zi am fost la mai multe instituţii, de fapt asta era procedura", a afirmat Oprea.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite