Marcel Vela: Chiar dacă sărbătorile de iarnă bat la uşă, atrag atenţia tuturor celor care au în intenţie încălcarea legii, că vigilenţa noastră este la cote maxime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Vela FOTO gov.ro
Marcel Vela FOTO gov.ro

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirmă, miercuri, că vigilenţa poliţiştilor este la cote maxime, chiar dacă se apropie sărbătorile de iarnă. ”Flerul şi profesionalismul poliţiştilor vor face faţă tuturor provocărilor”, afirmă Vela, precizând că au loc 48 de percheziţii în mai multe judeţe pentru recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal.

”Chiar dacă sărbătorile de iarnă bat la uşă, atrag atenţia tuturor celor care au în intenţie încălcarea legii, că vigilenţa noastră este la cote maxime. Poliţia Română efectuează chiar astăzi 48 de percheziţii domiciliare în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară pentru combaterea infracţionalităţii, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale şi protejarea comunităţii de activităţile ilegale. Acţiunile urmăresc recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal”, a scris ministrul Marcel Vela pe Facebook. 

Vela afirmă că ”flerul şi profesionalismul poliţiştilor vor face faţă tuturor provocărilor”. 

”Prin măsurile pe care le luăm suntem hotărâţi să continuăm ofensiva declarată celor certaţi cu legea! Aşa cum am mai spus, avem toleranţă ZERO faţă de infracţionalitate”, a mai scris Vela pe Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite